Wszem i wobec pragniem ogłosic konkurs na projekt koszulki konwentowej
I cóż tu napisac więcej? Fajnie by było, żeby tematyka nawiązywała do rpg albo przede wszystkim do rpg
Termin nadsyłania prac : do 1 sierpnia na adres jankos@topory.org albo baczek@topory.org
Dla zwycięzcy oczywiści nagroda
Chciałabym wrzucic na wzór ubiegłoroczne projekty, ale niestety nie mam do nich dostępu teraz. Może uda mi się to zrobic jeszcze dzisiaj, chyba że Hot mnie uprzedzi .
KONKURS na projekt koszulki!
Re: KONKURS na projekt koszulki!
Kasiu, ogłaszaj konkursy mniej... ciepłaBączek pisze:Wszem i wobec pragniem ogłosic konkurs na projekt koszulki konwentowej
I cóż tu napisac więcej? Fajnie by było, żeby tematyka nawiązywała do rpg albo przede wszystkim do rpg
Termin nadsyłania prac : do 1 sierpnia na adres jankos@topory.org
Chciałabym wrzucic na wzór ubiegłoroczne projekty, ale niestety nie mam do nich dostępu teraz. Może uda mi się to zrobic jeszcze dzisiaj, chyba że Hot mnie uprzedzi .
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
obawiam się, że ta uwaga nie dotrze do mnie zbytnioRijel pisze:Kasiu, ogłaszaj konkursy mniej... ciepłaBączek pisze:Wszem i wobec pragniem ogłosic konkurs na projekt koszulki konwentowej
Termin nadsyłania prac : do 1 sierpnia na adres jankos@topory.org
- Człowiek-Namiot
- Ciupozka ch... zbója
- Kontakt:
Hehe, możecie już nie słać, bo pierwszy projektos poszedł był!
A co wygram?
A co wygram?
Człowiek Namiot pie***li zasady!
I nie jest frajerem!
I nie jest frajerem!
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Projekt ,który otrzymaliśmy jest fajny ,ale naszym zdaniem mało Toporiadowy.
Na nasze koszulce powinno znajdować się hasło ,chcielibyśmy żeby w tym roku było to: "Toporiada jest kobietą" ,ale brak na razie pomysłu na fajną grafikę do tego.
Na nasze koszulce powinno znajdować się hasło ,chcielibyśmy żeby w tym roku było to: "Toporiada jest kobietą" ,ale brak na razie pomysłu na fajną grafikę do tego.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
- Człowiek-Namiot
- Ciupozka ch... zbója
- Kontakt:
że tak to ujmę:
PHI!
PHI!