Sesje Toporowe
Re: Sesje Toporowe
zaczynam się przekonywać do tego pomysłu
oczywiście jeżeli moje usługi są brane pod uwagę. Jakby co, czekam na priva.
oczywiście jeżeli moje usługi są brane pod uwagę. Jakby co, czekam na priva.
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".
Sąsiedzie, jestem pewna, że Klebern i tak zapyta mnie co sądzę o Twojej kandydaturze, więc wiesz... Jakbyś nie był fajnym MG to bym nie grała na prawie każdej Toporiadzie u Ciebie
Przekażę mu, żeby się odezwał
Przekażę mu, żeby się odezwał
-
- Zemsta neandertala
Skoro sesyje dla początkujących są pełne chciałem się zgłosić do prowadzenia sesji Zew Cthulhu. Wszyscy chętni do zapoznania się z czymś co nazywa się rozwiązywanie zagadek są mile widziani. Od razu uprzedzam ze sesja będzie prowadzona zgodnie z historią toczoną w obozie.
P.S: Należy przygotować się na bardzo małą ilość walki, jeśli w ogóle będzie. To nie jest kolejna część Rambo.
P.S: Należy przygotować się na bardzo małą ilość walki, jeśli w ogóle będzie. To nie jest kolejna część Rambo.
Jak to? Cthulhu bez walki z hordami mrrhocznych wysłanników przedwiecznych? Bez zabijania zombich i szkieletów? To jak ty chcesz prowadzić sesję w ten system? Właśnie straciłeś gracza...Shadus pisze:P.S: Należy przygotować się na bardzo małą ilość walki, jeśli w ogóle będzie. To nie jest kolejna część Rambo.
Kto gra w RPG, żyje podwójnie
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Jeszcze raz proszę o zgłaszanie sesji ,zwłaszcza członków Stowarzyszenia.
Mamy w tym roku naprawdę mało czasu przed drukiem programu.
Mamy w tym roku naprawdę mało czasu przed drukiem programu.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dobrze byłoby zamieścić w tym temacie (jak i w temacie o konkursach) spis dotychczasowych zgłoszeń. Ułatwi to sprawę, bo ja np. nie wiem czy znowu mam pisać o swojej sesji czy nie.
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Umieszczę taką listę aczkolwiek oficjalnie przyjęte jest tylko to co wysłane zostało przez formularz zgłoszeniowy.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Shadus pisze:Skoro sesyje dla początkujących są pełne chciałem się zgłosić do prowadzenia sesji Zew Cthulhu. Wszyscy chętni do zapoznania się z czymś co nazywa się rozwiązywanie zagadek są mile widziani. Od razu uprzedzam ze sesja będzie prowadzona zgodnie z historią toczoną w obozie.
Jak bardzo początkujący musi być początkujący? Bo w Cthulu grałam tylko raz a w cokolwiek innego to mi sie zdarza tak raz na pół roku i to w porywach. Więc chyba jestem dostatecznie początkująca, co?
Bo od dawna mi się sesyjka w Cthulu marzy, a mało walki + dużo główkowania = to, co grzybki lubią najbardziej Więc jednego gracza na sesji juz masz
Wszyscy mamy źle w głowach...
-
- Zemsta neandertala
Jest mi niezmiernie przyjemnie, że ofiara... to znaczy zafascynowany gracz się sam zgłosił:> Zapraszam, zapraszam:> ]:->
Chciałbym dodać, że sesja prowadzona będzie przez dwa dni a wydarzenia odbywające się podczas kolejnych punktów programu będą wpływały na to co wydarzy się następnego wieczora:>
Chciałbym dodać, że sesja prowadzona będzie przez dwa dni a wydarzenia odbywające się podczas kolejnych punktów programu będą wpływały na to co wydarzy się następnego wieczora:>
Wszem i wobec chcę ogłosić, co następuje. Otóż, na dniach Toporiady zamierzam prowadzić dwudniowa sesję Neuroshimy. Ale w innych klimatach niż sam jest oparty system. Zostanie wykorzystana mechanika i świat Neuroshimy plus moje modyfikacje dot. samej rozrywki i trochę bardziej urozmaicony świat. Bo jak ktoś kiedyś powiedział, RPG nie może być ograniczone tylko systemem podręcznikowym - może być, co najwyżej ograniczoną ludzką wyobraźnią... Nic więcej nie mogę powiedzieć, bo nie będzie efektu zaskoczenia Więcej informacji w mojej zajawce i na samej sesji...