Plakat i program Toporiady 2010
Re: Plakat i program Toporiady 2010
Pozno zagladam, mozna jeszcze jakies projekty przygotowac?
Co do projektu Huntera: ladny i fajny, nie pasuje mi tylko font, jest zdecydowanie za malo wymyslny w zestawieniu z czcionka toporiadowa i kolorowym tlem. Drop shadow to tez z lekka przestarzala koncepcja i jeszcze dodatkowo zmniejsza czytelnosc. W datach miedzy liczbami uzywa sie polpauzy ale bez spacji (czyli 6–8 a nie 6 – 8). Informacje po prawej stronie wyrownalbym do prawej zamiast do srodka, zeby nie zaslaniac grafiki.
Pozdrawiam,
Sidian
Co do projektu Huntera: ladny i fajny, nie pasuje mi tylko font, jest zdecydowanie za malo wymyslny w zestawieniu z czcionka toporiadowa i kolorowym tlem. Drop shadow to tez z lekka przestarzala koncepcja i jeszcze dodatkowo zmniejsza czytelnosc. W datach miedzy liczbami uzywa sie polpauzy ale bez spacji (czyli 6–8 a nie 6 – 8). Informacje po prawej stronie wyrownalbym do prawej zamiast do srodka, zeby nie zaslaniac grafiki.
Pozdrawiam,
Sidian
Voluntas Vincit Omnia
Mowisz o zeszlorocznym projekcie Gerbera
Ja podalem to tylko jako przyklad niespolnosci wizualnej plakatu z programem ;]
Na ten rok beda inne projekty
Ja podalem to tylko jako przyklad niespolnosci wizualnej plakatu z programem ;]
Na ten rok beda inne projekty
Roger roger. Jak mniemam mozna je jeszcze nadsylac? Gdyby mi sie jednak udalo znalezc na to troche czasu?
Pozdrawiam,
Sidian
Pozdrawiam,
Sidian
Voluntas Vincit Omnia
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Można,ale im szybciej tym lepiej.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Całkiem, całkiem. A czyjego autorstwa?
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
Ładny, randomowy obrazek a'la fantasy. Ja się dziwię, dlaczego autorzy plakatów nie inspirują się miejscem, wyjątkowym podejściem do sesji, czy czymkolwiek innym.
Innymi słowy - ta grafika mogłaby reklamować KAŻDY inny konwent; wystarczy zmienić napisy i już, podejdzie pod to każdy inny -kon, każda inna -iada.
Projekt Gerbiego z zeszłego roku w jakimś sensie nawiązywał do tradycji Orczego Obozu (ale już okładka programu, mimo że PIĘKNA, i ukłony, ukłony, ukłony dla autorki - to również mogłaby reklamować wszystkie imprezy fantasy tego świata).
Otom narzekł
Innymi słowy - ta grafika mogłaby reklamować KAŻDY inny konwent; wystarczy zmienić napisy i już, podejdzie pod to każdy inny -kon, każda inna -iada.
Projekt Gerbiego z zeszłego roku w jakimś sensie nawiązywał do tradycji Orczego Obozu (ale już okładka programu, mimo że PIĘKNA, i ukłony, ukłony, ukłony dla autorki - to również mogłaby reklamować wszystkie imprezy fantasy tego świata).
Otom narzekł
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.
- Człowiek-Namiot
- Ciupozka ch... zbója
- Kontakt:
Trochę no, Prozaku!
Poza tem ja bym jakoś wyżej dał wzmiankę o sesjach, co jest podobno (nie wiem, nie bywam u konkurencji ) ewenementem. A tu przyciąga uwagę wzmianka o prelekcjach, larpach etc. a nie rzeczona sesyjna.
Ale ogólnie mnie się to podoba.
Poza tem ja bym jakoś wyżej dał wzmiankę o sesjach, co jest podobno (nie wiem, nie bywam u konkurencji ) ewenementem. A tu przyciąga uwagę wzmianka o prelekcjach, larpach etc. a nie rzeczona sesyjna.
Ale ogólnie mnie się to podoba.
Człowiek Namiot pie***li zasady!
I nie jest frajerem!
I nie jest frajerem!
te pazury....
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo