Wrażenia z Toporiady
Re: Wrażenia z Toporiady
Bączku: nieoficjalnym członkiem (hue, hue) Twojej sekcji był jesio Sidian, który ładnie nam złożył program
Liczba graczy. Nie ilość. Na mój ogon! <><
Masz rację Wiedziałam, że o kimś zapomnę. Wybaczcie. Wkład do mojej sekcji mieli również Ryjek i Ziomek .Phishy pisze:Bączku: nieoficjalnym członkiem (hue, hue) Twojej sekcji był jesio Sidian, który ładnie nam złożył program
"Shishka 79" (moje miejsce pracy)
K - Klient
J - Ja
K - Witam, chciałem zapytać czy ma pan uszczelkę do takiej wazy(wyjmuje wazę z plecaka)
J - Pokazać, pokazać!
Spojrzał na mnie jak na debila i niechętnie podał mi szklaną rzecz.
To tyle co do Toporiady! Chciałbym tam wrócić! Mało tego. Obiecuję Wam wszystkim, że jeżeli kiedykolwiek będę miliarderem i będę mógł sobie pozwolić na życie z % to co roku będę organizował Toporiady całoroczne i Was Panowie i Panie będę na nich utrzymywał.
Moje ostatnie życzenie? Chciałbym umrzeć na Toporiadzie!
Pozdrawiam...
K - Klient
J - Ja
K - Witam, chciałem zapytać czy ma pan uszczelkę do takiej wazy(wyjmuje wazę z plecaka)
J - Pokazać, pokazać!
Spojrzał na mnie jak na debila i niechętnie podał mi szklaną rzecz.
To tyle co do Toporiady! Chciałbym tam wrócić! Mało tego. Obiecuję Wam wszystkim, że jeżeli kiedykolwiek będę miliarderem i będę mógł sobie pozwolić na życie z % to co roku będę organizował Toporiady całoroczne i Was Panowie i Panie będę na nich utrzymywał.
Pozdrawiam...
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Długo byśmy nie pożyli, za to jak... Ja się dołożę!Urban Ninja pisze:To tyle co do Toporiady! Chciałbym tam wrócić! Mało tego. Obiecuję Wam wszystkim, że jeżeli kiedykolwiek będę miliarderem i będę mógł sobie pozwolić na życie z % to co roku będę organizował Toporiady całoroczne i Was Panowie i Panie będę na nich utrzymywał.
Pozdrawiam...
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Mi się dziś śniła Toporiada na przemian z Woodstockiem który tez był mega udany w tym roku.Kurde naprawdę i mnie dopadło spaczenie bani po topo
Ja chce znów bezkarnie mówić 'pokazać,pokazać' !!
Ja chce znów bezkarnie mówić 'pokazać,pokazać' !!
O o!
- Galtan
- Zemsta neandertala
- Kontakt:
No niestety Mardoczku ale 360 dni trzeba odczekać
chba ze zagrasz jakas sesyje.
chba ze zagrasz jakas sesyje.
Fight is my live!!!
sesja to nie TOPO....
ja do konca życia bende żałował ze mogłem byc tylko 2,5 dnia...tez mi sie po nocach sni.. głosu jeszcze nie odzyskałem...
ja do konca życia bende żałował ze mogłem byc tylko 2,5 dnia...tez mi sie po nocach sni.. głosu jeszcze nie odzyskałem...
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo
ja jeszcze sie nie wysentymencilem wiec to zrobie ;]
- dziekuje organizatorom za to ze moglem znowu uczestniczyc w erpegowym swiecie jakim jest toporiada (oczywiscie benkowi tez ze pozwolil ;])
- dziekuje kasi za to ze moglem byc w jej sekcji i dzieki temu prawie nic nie robic ciesze sie ze nowa strona sie podoba wszystkim oprocz sknerusa ;]
- dziekuje wszystkim orkusom za tarlo
- Dziekuje nowo przyjetym orkusom orkusom za to ze sie odwarzyli ;]
- dziekuje goblinom za przypilnowanie bogdana. mam nadzieje ze dalista mu tam cos mocniejszego bo jak nie to gniew thgazgasza na was spadnie ;]
- dzikuje piotrkowskim zlomiarzom za to ze rosnie nam godna konkurencja. ale wasze krany suszarki itp i tak w naszym swiecie nie dzialaja
- dziekuje Nixowi za to ze zostalem synem juliana ;] pimp my balista i wjazd na pelnej kurwie na drugi poziom kopalni miazdzy
- dziekuje wszystkim ktorzy sie odwarzyli wziac udzial w orczych atrakcjach i tym ktorzy mysleli ze w czasie naszego glownego konkursu beda mogli wydupcyc corke wodza (frajerzy )
- dziekuje elfiej pipie za to ze byla i przezyla ;] i oby ich bylo wiecej za rok. zwlaszcza elfic to sie po wymieniamy
- dziekuje goblinskiemu bardowi za:
"Przyjechalem do Fyszerki
Myslalem ze cos zalicze
Ale nie wiedzialem ze elf
wykupi orczyce"
;]
- dziekuje wszystkim z ktorymi moglem walczyc w czysto erpegowy sposob (za pomoca kostki ;]) w sobotni wieczor
- dziekuje wszystkim ktorzy zostali w niedziele na noc za to ze zostali (mimo ze ja nie moglem )
- dziekuje ...
- dziekuje ...
- dziekuje ...
- dziekuje ...
- dziekuje ...
- dziekuje ...
- dziekuje ...
- dziekuje ...
W puste miejsca karzdy se moze dopisac co chce
Aha jeszcze dziekuje Sąsiadowi ktory uwaza ze orkusy rozwalily mu larpa - z checia z toba o tym porozmawiam ;]
- dziekuje organizatorom za to ze moglem znowu uczestniczyc w erpegowym swiecie jakim jest toporiada (oczywiscie benkowi tez ze pozwolil ;])
- dziekuje kasi za to ze moglem byc w jej sekcji i dzieki temu prawie nic nie robic ciesze sie ze nowa strona sie podoba wszystkim oprocz sknerusa ;]
- dziekuje wszystkim orkusom za tarlo
- Dziekuje nowo przyjetym orkusom orkusom za to ze sie odwarzyli ;]
- dziekuje goblinom za przypilnowanie bogdana. mam nadzieje ze dalista mu tam cos mocniejszego bo jak nie to gniew thgazgasza na was spadnie ;]
- dzikuje piotrkowskim zlomiarzom za to ze rosnie nam godna konkurencja. ale wasze krany suszarki itp i tak w naszym swiecie nie dzialaja
- dziekuje Nixowi za to ze zostalem synem juliana ;] pimp my balista i wjazd na pelnej kurwie na drugi poziom kopalni miazdzy
- dziekuje wszystkim ktorzy sie odwarzyli wziac udzial w orczych atrakcjach i tym ktorzy mysleli ze w czasie naszego glownego konkursu beda mogli wydupcyc corke wodza (frajerzy )
- dziekuje elfiej pipie za to ze byla i przezyla ;] i oby ich bylo wiecej za rok. zwlaszcza elfic to sie po wymieniamy
- dziekuje goblinskiemu bardowi za:
"Przyjechalem do Fyszerki
Myslalem ze cos zalicze
Ale nie wiedzialem ze elf
wykupi orczyce"
;]
- dziekuje wszystkim z ktorymi moglem walczyc w czysto erpegowy sposob (za pomoca kostki ;]) w sobotni wieczor
- dziekuje wszystkim ktorzy zostali w niedziele na noc za to ze zostali (mimo ze ja nie moglem )
- dziekuje ...
- dziekuje ...
- dziekuje ...
- dziekuje ...
- dziekuje ...
- dziekuje ...
- dziekuje ...
- dziekuje ...
W puste miejsca karzdy se moze dopisac co chce
Aha jeszcze dziekuje Sąsiadowi ktory uwaza ze orkusy rozwalily mu larpa - z checia z toba o tym porozmawiam ;]
Obiecany skan z Głosu. Wiwat InowROCŁAW!
http://i27.tinypic.com/25gqs81.jpg
Wersja orcza:
http://i27.tinypic.com/2s1b0a1.jpg
http://i27.tinypic.com/25gqs81.jpg
Wersja orcza:
http://i27.tinypic.com/2s1b0a1.jpg
"Kładę laskę na to czy masz dysleksję, dysortografię, dysgrafię czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj się, bo napierdzielanie ortami jak gnojem po polu to zwykłe niedbalstwo!"
- Człowiek-Namiot
- Ciupozka ch... zbója
- Kontakt:
ekchm...ten, Dżudżu, o czym opowiadałeś panu redaktorowi?
Człowiek Namiot pie***li zasady!
I nie jest frajerem!
I nie jest frajerem!