Przed Topo '09
- Człowiek-Namiot
- Ciupozka ch... zbója
- Kontakt:
Re: Przed Topo '09
yep.
Jakby wydrukować je ładnie na ładnym papierze i w dużym formacie, to całkiem bym mógł pomyśleć nad zastanowieniem się, czy się aby nie skusić. Nawet za piątaka.
Jakby wydrukować je ładnie na ładnym papierze i w dużym formacie, to całkiem bym mógł pomyśleć nad zastanowieniem się, czy się aby nie skusić. Nawet za piątaka.
Człowiek Namiot pie***li zasady!
I nie jest frajerem!
I nie jest frajerem!
Dzięki Konrasiu k500 za link. Plakat naprawdę bardzo fajny.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Przemawia do mnie ten pomysłCzłowiek-Namiot pisze:yep.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
- Człowiek-Namiot
- Ciupozka ch... zbója
- Kontakt:
I jeszcze o czymś pomyślałem, tylko nie wiem, bo może się gdzieś coś o tym było (ale widziałem tylko o toporowych koszulkach...)
Bo TPR ma być już taka profesjonalna dość, bo skoro właśnie plakaty i tam, takie tam, ludzie obcy i nieznani mają być, bilety mają być...blablabla...może by zrobić niedużą, taką próbkową partię koszulek toporiadowych , bo nie każdy jest Toporem/Siekierką/famusem/przyjacielem, a może jakby była koszulka, to taki suwenir na lata dla tych innych i niezrzeszonych i lubiących koszulki...?
...e...no bo chyba nie było koszulek toporiadowych nigdy...co nie? Były toporowe...
<nie, nie mam problemu z alkoholem...>
Bo TPR ma być już taka profesjonalna dość, bo skoro właśnie plakaty i tam, takie tam, ludzie obcy i nieznani mają być, bilety mają być...blablabla...może by zrobić niedużą, taką próbkową partię koszulek toporiadowych , bo nie każdy jest Toporem/Siekierką/famusem/przyjacielem, a może jakby była koszulka, to taki suwenir na lata dla tych innych i niezrzeszonych i lubiących koszulki...?
...e...no bo chyba nie było koszulek toporiadowych nigdy...co nie? Były toporowe...
<nie, nie mam problemu z alkoholem...>
Człowiek Namiot pie***li zasady!
I nie jest frajerem!
I nie jest frajerem!
A do mnie przemawia % od sprzedażyPrzemawia do mnie ten pomysł
Na plakacie wkradła się literówka zamiast "sierpnia" jest napisane "spierpnia"
OOO FUCK!!!! a miało być tak pieknie, ładnie a wyszło kur... jak zwykle
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo
Na wersji drukowanej jest poprawnie "sierpnia"... mam jeden to sprawdziłem od razu.
A żeby Was pokręciło, a żeby Wam orzeszki spuchli !!!
ufff