Zapowiedzi do programu Toporiady!!!
Re: Zapowiedzi do programu Toporiady!!!
Wysłałam do Bączka.
Pamiętam, że wysyłałem... zarówno opis prelekcji jak i sesji - jakoś przedwczoraj, zaraz po powrocie z wyjazdu.
Prezentacja StarCraft RPG - By popular demand. Relacja z postępu prac nad systemem (w których o dziwo widać koniec), informacje o nowościach i starościach, fajnościach i niedoskonałościach i trochę tłumaczeń "czemu jeszcze nie gotowe".
Może być?
Może być?
Mateusz "Craven" Wielgosz
PRZYJACIEL TOPORÓW
PRZYJACIEL TOPORÓW
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Jasne.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
- Przemas
- Polucja drwala
Wysłane.
Niemiec Moskal Nie Osiędzie,
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.
- Ojciec Dyrektor
- Zemsta neandertala
Głupota z klasą:
Zapraszam wszystkich biegłych w profesjonalnej głupocie i tych którzy chcą spróbować swych sił w dziedzinie odgrywania postaci. Istotą rzeczy jest konsekwentne odgrywanie swej roli - z naciskiem na postać głupka, szczegóły na Toporiadzie. Krótkie archetypy postaci do odegrania uczestnicy dostaną na chwilę przed sceną by się przygotować, konkurs wzorowany na ubiegłorocznym Tatarskim konkursie. Komisja składająca się w tym roku z bardzo indywidualnych osobistości będzie sumiennie oceniać konkursowiczów.
P.S.
Mam nadzieję, że aktualni mistrzowie, czyli Cinek i Haruk obronią tytuł mistrza?
Zapraszam wszystkich biegłych w profesjonalnej głupocie i tych którzy chcą spróbować swych sił w dziedzinie odgrywania postaci. Istotą rzeczy jest konsekwentne odgrywanie swej roli - z naciskiem na postać głupka, szczegóły na Toporiadzie. Krótkie archetypy postaci do odegrania uczestnicy dostaną na chwilę przed sceną by się przygotować, konkurs wzorowany na ubiegłorocznym Tatarskim konkursie. Komisja składająca się w tym roku z bardzo indywidualnych osobistości będzie sumiennie oceniać konkursowiczów.
P.S.
Mam nadzieję, że aktualni mistrzowie, czyli Cinek i Haruk obronią tytuł mistrza?
Gdzie będziesz za miesiąc, rok czy dwa? Jaką masz perspektywę? Robiąc to co robisz teraz. A co zrobiłeś/aś i robisz żeby to zmienić?
Może "Artystyczne otwarcie konwentu" w skrócie AOKJankoś pisze:Jak mam określić w programie występ na otwarcie Toporiady?
"Et In Arcadia Ego"
Do zobaczenia tam...
Do zobaczenia tam...
Wrzucam w imieniu ARTUTa:
Niezwykłe Historyje Konwentowe - przerażające, intrygujące, rozśmieszające, zadziwiające, pouczające, odrażające, bulwersujące, frapujące i nade wszystko z życia wzięte. Dziejące się od Zamościa obleganego przez wikingów, przez krakowską ulicę Floriańską zaludnioną przez pewną paradę aż po głośny lokal konwentowy w Poznaniu. Widziane przez 500 osób i potwierdzone przez Cravena, a przaśnie opowiedziane przez ARTUTa, który większość z nich sfotografował cyfrówką. Prelekcja kategorycznie zakazana dla osób nieletnich i posiadających choćby odrobinę dobrego smaku.
Niezwykłe Historyje Konwentowe - przerażające, intrygujące, rozśmieszające, zadziwiające, pouczające, odrażające, bulwersujące, frapujące i nade wszystko z życia wzięte. Dziejące się od Zamościa obleganego przez wikingów, przez krakowską ulicę Floriańską zaludnioną przez pewną paradę aż po głośny lokal konwentowy w Poznaniu. Widziane przez 500 osób i potwierdzone przez Cravena, a przaśnie opowiedziane przez ARTUTa, który większość z nich sfotografował cyfrówką. Prelekcja kategorycznie zakazana dla osób nieletnich i posiadających choćby odrobinę dobrego smaku.
Mateusz "Craven" Wielgosz
PRZYJACIEL TOPORÓW
PRZYJACIEL TOPORÓW
Nienawidze Was...
Akceptowac mi ten program, zebym mogl pojsc do domu sie wyspac. Chyba mam goraczke...
Pozdrawiam,
Sidian
Akceptowac mi ten program, zebym mogl pojsc do domu sie wyspac. Chyba mam goraczke...
Pozdrawiam,
Sidian
Voluntas Vincit Omnia