To ta część, w której akcja się dzieje w namiocie cyrkowym, potem w pralni, a potem w sklepie z serami, ta z dwoma murzynami, kozą i epizodyczną, choć nie do pominięcia, rolą karła z wielkim... brzuchem i stada surikatek.
Seans Filmowy na Topo
- Człowiek-Namiot
- Ciupozka ch... zbója

- Kontakt:
Re: Seans Filmowy na Topo
Proponuję "Harce na fujarce 4"
To ta część, w której akcja się dzieje w namiocie cyrkowym, potem w pralni, a potem w sklepie z serami, ta z dwoma murzynami, kozą i epizodyczną, choć nie do pominięcia, rolą karła z wielkim... brzuchem i stada surikatek.

Człowiek Namiot pie***li zasady!
I nie jest frajerem!

I nie jest frajerem!

Co do rejsu akurat nie miałbym nic przeciwko
. Miałem bardziej na myśli pomysł Sadiego...
Jeśli chodzi o moje zbiory horrorów to lista przedstawia się następująco:
-W mroku zła
-Mem-o-re
-Opętanie
-Przepowiednia
-Belfegor
-Piła I-V
-Hostel 1,2
I z tego co widzę to jak na razie wszystko co mam. Na Toporiadowy seansik oczywiście wszystko do wypożyczenia, a gdyby był ktoś zainteresowany prywatnie to pisać na PMa
.
Co do zmiany terminu seansu. Sądzę, że warto się nad tym zastanowić, gdyż jak zauważyłem, część oglądających nie mogła uczestniczyć na początku ze względu na sesje, a chyba nikt nie przepada oglądać film "od środka". Dlatego pomyślałem o zrobienie "nocy kinożerców" w pierwszym dniu, gdy nie będzie sesji, lub następnego dnia, ale ustawić plan tak, aby seans rozpoczął się po sesjach, a nie w ich trakcie. Ja wiem, że trudno ułożyć plan tak, żeby każdy mógł wszystko zobaczyć, we wszystkim uczestniczyć, ale to jest kwestia sesji. Na prelekcje idzie połowa tu, a połowa tam, a na sesje idzie większość, więc ułożenie planu tak, że seans zaczął by się po sesjach, zapewniłoby o wiele większą frekwencję na seansie filmowym, niż poprzednim razem
.
Jeśli chodzi o moje zbiory horrorów to lista przedstawia się następująco:
-W mroku zła
-Mem-o-re
-Opętanie
-Przepowiednia
-Belfegor
-Piła I-V
-Hostel 1,2
I z tego co widzę to jak na razie wszystko co mam. Na Toporiadowy seansik oczywiście wszystko do wypożyczenia, a gdyby był ktoś zainteresowany prywatnie to pisać na PMa
Co do zmiany terminu seansu. Sądzę, że warto się nad tym zastanowić, gdyż jak zauważyłem, część oglądających nie mogła uczestniczyć na początku ze względu na sesje, a chyba nikt nie przepada oglądać film "od środka". Dlatego pomyślałem o zrobienie "nocy kinożerców" w pierwszym dniu, gdy nie będzie sesji, lub następnego dnia, ale ustawić plan tak, aby seans rozpoczął się po sesjach, a nie w ich trakcie. Ja wiem, że trudno ułożyć plan tak, żeby każdy mógł wszystko zobaczyć, we wszystkim uczestniczyć, ale to jest kwestia sesji. Na prelekcje idzie połowa tu, a połowa tam, a na sesje idzie większość, więc ułożenie planu tak, że seans zaczął by się po sesjach, zapewniłoby o wiele większą frekwencję na seansie filmowym, niż poprzednim razem
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów"
Bhagawadgita/ J. Robert Oppenheimer
Podejrzewam, że kwestia przełożyć-nie/przełożyć zależy od tego, czy takowy seans będzie substytutem sesji (jak w zeszłym roku) czy raczej osobnym punktem programu.
Jędrzej "Cadogan" Maciejczyk - Toporowy Przyjaciel
A to nie miała być fantastyka?
Bo już widze liste horrorów.
Bo już widze liste horrorów.
Jak było wcześniej przez Prozaca wspomniane, będzie i fantastyka i horror 
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów"
- Przemas
- Polucja drwala

Seans filmowy na Toporiadzie ma być dla tych którzy z różnych względów nie chcą grac czy też z innych powodów. Trzeba wybrać sobie czy się ogląda filmy czy gra się w jakiś system.
Niemiec Moskal Nie Osiędzie,
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.
Ja mogę dostarczyć film rodem z Kult Rpg-"Harry Angel" z Rourkiem i DeNiro w roli głównej.
Ale też mam znakomity dreszczowiec "Kleszcze"
Ale też mam znakomity dreszczowiec "Kleszcze"
"Et In Arcadia Ego"
Do zobaczenia tam...
Do zobaczenia tam...