Sesje na Toporiadzie
Re: Sesje na Toporiadzie
Powiem tak:"Rycerzy to ja żadnych na poprzedniej Toporce nie widziałem".W związku z tym przygotuje sesje do Pendragona na wszelki wypadek!!! (może ktoś będzie chciał grać!)
Poprowadzę SDA&D(czyli Stare Dobre A&D-edycja druga bez "kitów" i tylko podstawowe podręczniki).Najchętniej w piątek na rozruszanie!
W sobotę poprowadze "CyberPunka2020"-pod tytułem"Rok 2020- Niczego nie będzie+10 lat później"
Pozdrowienia dla Siekierek i Toporów!
Sława Dzikiemu Bzu(Bzowi?)
Poprowadzę SDA&D(czyli Stare Dobre A&D-edycja druga bez "kitów" i tylko podstawowe podręczniki).Najchętniej w piątek na rozruszanie!
W sobotę poprowadze "CyberPunka2020"-pod tytułem"Rok 2020- Niczego nie będzie+10 lat później"
Pozdrowienia dla Siekierek i Toporów!
Sława Dzikiemu Bzu(Bzowi?)
Jak ktoś z zeszłorocznych uczestników sesji w Gwiezdne Wrota będzie zainteresowany kontynuacją, bądź ktoś nowy zechce spróbować swych sił w tym systemie to mogę coś przygotować.
Nou ani Anquietas, Hic qua videum
Jeszcze jedno!
Sąsiad jak chcesz to z chęcią pomogę przy Larpie.Ja na tej Toporce odgrywał będę Slayera krasnoludzkiego!Do usług!!!
Planujemy z kilkoma Goblinami przyjechać już w środę-możemy?
Do zobaczenia.
Sąsiad jak chcesz to z chęcią pomogę przy Larpie.Ja na tej Toporce odgrywał będę Slayera krasnoludzkiego!Do usług!!!
Planujemy z kilkoma Goblinami przyjechać już w środę-możemy?
Do zobaczenia.
"Et In Arcadia Ego"
Do zobaczenia tam...
Do zobaczenia tam...
W imieniu Armii Goblinów poprowadzę Amber: Walka o Tron.
Ale nietypowo nie przyjadę we środę tylko w piątek wieczorem. Ponieważ gra jest dwuetapowa (tworzenie postaci* i gra), postaci najchętniej stworzyłbym już w piątek wieczorem.
*Tworzenie postaci z zasady musi być w Amberze oddzielone od grania najlepiej (nie)przespaną nocą.
wstawiłem wyjaśnienie o tworzeniu postaci.
Ale nietypowo nie przyjadę we środę tylko w piątek wieczorem. Ponieważ gra jest dwuetapowa (tworzenie postaci* i gra), postaci najchętniej stworzyłbym już w piątek wieczorem.
*Tworzenie postaci z zasady musi być w Amberze oddzielone od grania najlepiej (nie)przespaną nocą.
wstawiłem wyjaśnienie o tworzeniu postaci.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2009, 15:12 przez Ito, łącznie zmieniany 2 razy.
Mistrz mordu w samoobronie
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Chciałem spytać co zamierzają prowadzić następujący członkowie Toporów:Banan,Sekret i Prozac? GerBer i Tęcza Warhammer dla początkujących jak rozumiem? Kraszanie skoro nie jesteś w komisji to chyba coś poprowadzisz?
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Na dzień dzisiejszy nie mam bladego pojęcia. Nie mam żadnych przygód czy genialnych koncepcji na sesję. Ale obiecuję się coś poprowadzić i w najbliższym czasie określić się co to takiego będzie. Za tydzień kończę sesję (to studencką) i będę mógł zacząć myśleć o RPG-ach
Kto gra w RPG, żyje podwójnie
Hm...no skoro Ci się o mnie przypomniało, to muszę coś wymyślić. Mam wielką ochotę na Deadlands (mimo, że nigdy tego nie prowadziłem, ale strasznie mi się spodobał ten system), tylko że nie mam podręczników. Czy ktoś z naszych wspaniałych MG (szczególna prośba do Wojtka A. i Pawła W.) mógłby mi je udostępnić na jakiś tydzień? Będę bardzo wdzięczny.
Jeśli zakupię Klanarchię, to mógłbym jeszcze tego spróbować, choć to pewnie będzie już z 10 osób prowadzić.
Choć ja znam życie i Ciebie, to pewnie masz jakąś lukę w systemach (tzn. brakuje Ci jakiegoś uniwersum na Topo do szczęścia) i chciałbyś, żebym ją zapełnił. Czy się mylę?
Jeśli zakupię Klanarchię, to mógłbym jeszcze tego spróbować, choć to pewnie będzie już z 10 osób prowadzić.
Choć ja znam życie i Ciebie, to pewnie masz jakąś lukę w systemach (tzn. brakuje Ci jakiegoś uniwersum na Topo do szczęścia) i chciałbyś, żebym ją zapełnił. Czy się mylę?
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
Hm... może to głupie pytanie, ale adres email czy zamieszkania, bo nie wiem, czy masz na myśli e-booka, czy prawdziwe namacalne papierowe podręczniki?
Update: Wysłałem Ci na PW. Z góry wielkie dzięki.
Update: Wysłałem Ci na PW. Z góry wielkie dzięki.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
jasne, że tak. skoro też bedziesz prowadził, to może ja zadeklaruje sie narazie na jedną prowadzoną sesje w Deadlands, nie na dwie jak deklarowałem wcześniej.Sekret pisze:Czy ktoś z naszych wspaniałych MG (szczególna prośba do Wojtka A. i Pawła W.) mógłby mi je udostępnić na jakiś tydzień? Będę bardzo wdzięczny.