Może kogoś zainteresuje. Żadne wybitne dzieło to nie jest, ale brakowało takiego Fallout'a na naszym polskim podwórku (a przynajmniej mnie nic nie wiadomo o istnieniu podobnego podręcznika).
Enjoy.
Fallout_pl by Sekret
Fallout_pl by Sekret
- Załączniki
-
- FALLOUT_pl.pdf
- (1.77 MiB) Pobrany 284 razy
Ostatnio zmieniony 23 paź 2015, 10:07 przez Sekret, łącznie zmieniany 1 raz.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Re: Fallout_pl by Sekret
Super! dzięki Tobie będę mógł zagrać!
Ile byś chciał za przetłumaczenie mojego marzenia czyli Ars Magica?
Ile byś chciał za przetłumaczenie mojego marzenia czyli Ars Magica?
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Zajebiście!
Trzeba to wydrukować, żeby było w klubie
Trzeba to wydrukować, żeby było w klubie
Grajcie, propagujcie, drukujcie. O to właśnie chodziło.
Hubercie, przetłumaczenie materiału mającego ok 100 stron to naprawdę ciężka i czasochłonna praca. Przełożenie tego Fallouta, tak żeby dało się to zrozumieć zajęło mi kilka m-cy. Tym bardziej, że żaden ze mnie profesjonalny tłumacz.
Choć jeśli masz Ars Magicę w pdf, podeślij mi proszę na maila. Z chęcią bym chociaż przejrzał podręcznik.
Przygotowuję też obszerny suplement. Już w 100% mojego autorstwa (też ma już ok 100 stron) rozszerzający wiedzę o świecie, postaciach z uniwersum oraz opisujący całą masę...hm...jakby to ująć "falloutowego uzbrojenia epickiego".
Być może uda mi się go dokończyć w tym roku. Jak tylko to się stanie, wrzucę oczywiście tutaj.
Hubercie, przetłumaczenie materiału mającego ok 100 stron to naprawdę ciężka i czasochłonna praca. Przełożenie tego Fallouta, tak żeby dało się to zrozumieć zajęło mi kilka m-cy. Tym bardziej, że żaden ze mnie profesjonalny tłumacz.
Choć jeśli masz Ars Magicę w pdf, podeślij mi proszę na maila. Z chęcią bym chociaż przejrzał podręcznik.
Przygotowuję też obszerny suplement. Już w 100% mojego autorstwa (też ma już ok 100 stron) rozszerzający wiedzę o świecie, postaciach z uniwersum oraz opisujący całą masę...hm...jakby to ująć "falloutowego uzbrojenia epickiego".
Być może uda mi się go dokończyć w tym roku. Jak tylko to się stanie, wrzucę oczywiście tutaj.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.