Sylwester 2009
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Sylwester 2009
Mam takie pytanie do Toporów i nie tylko.
Robimy tradycyjnie jakiegoś wspólnego sylwestra w tym roku czy nie?
Ma ktoś już może jakieś plany?Pomysły?
Pytam z ciekawości bo jestem ostatnią osobą ,która by miała ochotę zajmować się organizacją takiej imprezy
Robimy tradycyjnie jakiegoś wspólnego sylwestra w tym roku czy nie?
Ma ktoś już może jakieś plany?Pomysły?
Pytam z ciekawości bo jestem ostatnią osobą ,która by miała ochotę zajmować się organizacją takiej imprezy
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Re: Sylwester 2009
ja jestem za sylewstrem toporowym. toż to tradycja.
Ja też chętnie spędziłabym sylwestra jeszcze raz w gronie toporowym
Ja jestem za ale wolałbym mniej formalnie i dla naprawdę chętnych...bo jak sobie przypomnę organizację ostatniego to jestem na nie.
A żeby Was pokręciło, a żeby Wam orzeszki spuchli !!!
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Powiem tak jeśli się nikt nie weźmie za organizację ,to ja zrobię kameralnego sylwestra na RPG-owej tak 15 osób powiedzmy. Jeśli będą chętni.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Ja nie mam planów, liczę na Toporowego, ale nie takiego jak ostatni i nawet przed ostatni. Ten pierwszy, w okrąglaku był najlepszy. Bez żadnych fajerwerków (nie licząc tych dżudżowych w ognisku ), bez rosołków, białych koszul i innych takich pierdół. Było tak... toporowo . Sylwester na RPGowej może się udać.. jednak na 100% przewinie się przez nią na pewno grubo ponad 3 razy więcej osób niż planujesz , więc nie wiem czy jesteś na to gotowy, Jankosiu . Pisał bym się więc na Toporowego Sylwestra pod każdą postacią (być może nie sam, jeśli by dało radę).
A ja się tak durnowato zapytam: jakby ktoś z zewnątrz chciał włożyć głowę pod Topór i przyjechać to przyjmiecie?
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
bez lansu żądam, dajmy wolność kulturową moim dresom! Osobiście prosiłabym o spełnienie mojego marzenia i urządzeniu pełnowymiarowego sylwestra na dziedzińcu zamku
ale bez beki, coś takiego rodzinnego by się przydało że tak to ujmę. A jak znam życie na organizację czegoś większego nikt się nie zdecyduje po doświadczeniach zeszłego roku.
ale bez beki, coś takiego rodzinnego by się przydało że tak to ujmę. A jak znam życie na organizację czegoś większego nikt się nie zdecyduje po doświadczeniach zeszłego roku.
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
Jestem oczywiście za TopoSylwestrem !
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Jest sposób, by ominąć kwestię wzięcia odpowiedzialności.
1.Namierzamy imprezę w Rawie, np. Sylwester w podstawówce, albo coś równie pociesznego.
2.Wbijamy.
2a.Przejmujemy.
3.Imprezujemy.
4.Pojawiają się zniszczenia.
5.Pojedynczy winni zostają ukarani przez organizatorów imprezy.
6.Jest rok 2010.
(7. Zostało dziesięć lat do Cyberpunka.)
1.Namierzamy imprezę w Rawie, np. Sylwester w podstawówce, albo coś równie pociesznego.
2.Wbijamy.
2a.Przejmujemy.
3.Imprezujemy.
4.Pojawiają się zniszczenia.
5.Pojedynczy winni zostają ukarani przez organizatorów imprezy.
6.Jest rok 2010.
(7. Zostało dziesięć lat do Cyberpunka.)
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.