XV Maraton pływacki
XV Maraton pływacki
Jak co roku zwracam się do członków stowarzyszenia TOPORY o pomoc przy organizacji XV Maratonu Pływackiego, który odbędzie się 19 lipca 2009 roku na zalewie TATAR w Rawie Mazowieckiej o godzinie 13.oo.
potrzebne mi są osoby na godzinę 10.oo do organizacji biura, do przeprowadzenia konkursu "Z WOPR bezpiecznie", do pomocy przy organizacji imprezy w Kręgu Mysliwskim, ewentualnie do pomocy Sędziemu Głównemu.
Proszę o zgłaszanie chęci pomocy na forum. Z góry bardzo dziękuje.
potrzebne mi są osoby na godzinę 10.oo do organizacji biura, do przeprowadzenia konkursu "Z WOPR bezpiecznie", do pomocy przy organizacji imprezy w Kręgu Mysliwskim, ewentualnie do pomocy Sędziemu Głównemu.
Proszę o zgłaszanie chęci pomocy na forum. Z góry bardzo dziękuje.
Nikt nie jest doskonały.
Re: XV Maraton pływacki
Z chęcią pomogę przy organizacji Maratonu:)
Jak mi nic nie wypadnie, to też mogę pomóc. Najpóźniej na początku przyszłego tygodnia dam ostateczną odpowiedź.
"Kładę laskę na to czy masz dysleksję, dysortografię, dysgrafię czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj się, bo napierdzielanie ortami jak gnojem po polu to zwykłe niedbalstwo!"
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Ja też z chęcią pomogę
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
Bede na 99%
wstępnie jestem chętny wraz z moją Jolą pomóc przy organizacji... ale jeszcze zadzwonię do Ciebie Jankesie dogadać co i jak bo musimy dla Kuby którąś babcie zorganizować.
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo
Jeśli się na coś przydam, pomogę i ja z chęcią.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.