Gość specjalny
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Gość specjalny
Jak to zwykle w życiu bywa obok tej strasznie smutnej informacji ,którą zamieścił Dziki Bez mam też bardzo pozytywną.
Odebrałem dziś maila od mojego znajomego ,który przyjaźni się z Jackiem Piekarą , a którego prosiłem o pośredniczenie w zaproszeniu Piekary na Topo.
Okazuje się ,że Piekara jest zachwycony Toporiadą po obejrzeniu filmików z niej. Podoba mu się też ,że na Topo nie ma zakazu picia alkoholu no i dochodzi kwestia ,że po kilku numerach ,a propo nie dotrzymywania słowa dawno już nigdzie go nie zapraszano. Reasumując na 99% będzie na Topo, chociaż w przypadku tego pana ciężko być pewnym czegokolwiek.
Odebrałem dziś maila od mojego znajomego ,który przyjaźni się z Jackiem Piekarą , a którego prosiłem o pośredniczenie w zaproszeniu Piekary na Topo.
Okazuje się ,że Piekara jest zachwycony Toporiadą po obejrzeniu filmików z niej. Podoba mu się też ,że na Topo nie ma zakazu picia alkoholu no i dochodzi kwestia ,że po kilku numerach ,a propo nie dotrzymywania słowa dawno już nigdzie go nie zapraszano. Reasumując na 99% będzie na Topo, chociaż w przypadku tego pana ciężko być pewnym czegokolwiek.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Re: Gość specjalny
I znów nie wiem, czy to prawdziwa informacja czy żart. 1 kwietnia powinien być zakaz pisania postów na naszym forum. Jeśli to prawda, to jest to naprawdę pocieszna wiadomość.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
proszę,nie wstawiajcie dziś nowych ogłoszeń.czuję się jak osaczone dziecko w polu kukurydzy...
A co z pozostałymi gośćmi specjalnymi? Słyszałem, że ponownie miał zagościć u nas p.Mochocki i p.Komuda. Czy jest już to potwierdzone?
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów"
Bhagawadgita/ J. Robert Oppenheimer
Bhagawadgita/ J. Robert Oppenheimer
- Jankoś
- Kontakt:
To był niestety Prima Aprilis.
Goście z zeszłego roku potwierdzili na 1000% gdy spotkalismy się na Pyrkonie.
Co do kolejnych to jestem blisko finalizacji pewnych sprawa ,ale ogłoszę jak będę pewny.
Goście z zeszłego roku potwierdzili na 1000% gdy spotkalismy się na Pyrkonie.
Co do kolejnych to jestem blisko finalizacji pewnych sprawa ,ale ogłoszę jak będę pewny.
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Nie cierpię prima aprilis!
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
A czy z pisarzy nie moglibyśmy zaprosić jeszcze pana Piotra Witczaka, ja jestem gorąco za ta kandydaturą, a wszystkim, którzy nie czytali polecam jego potężny cykl o prosiakach.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Ja od siebie dodam, że wstępnie zygnąłem ARTUTa w temacie Topo, który powiedział, że MMochocki tak się zachwycał, że też chętnie by się zjawił, więc może udało by się upakować Dziko Polowe trio na konwencie.
Mateusz "Craven" Wielgosz
PRZYJACIEL TOPORÓW
PRZYJACIEL TOPORÓW
- Jankoś
- Kontakt:
Bardzo mnie to cieszy. Jeśli Artut przybędzie to będziemy mieli komplet. Z Jackiem Komudą i rodziną Mochockich widziałem się na Pyrkonie i swoją obecność potwierdzili na więcej niż 100%.
Poza tym zaprosiłem Andrzeja Pilipiuka ,który wstępnie też wyraził chęć przyjazdu. Zwłaszcza ,że rodzina Mochockich robiła nam przed nim i ogólnie przed całym konwentem niesamowicie pozytywną reklamę.
Rozmawiałem też z wstępnie z ludźmi z portalu. Wstępny kontakt nawiązałem z Jakubem Ćwiekiem.
Wielu znajomych namawia mnie na zaproszenie Feliksa Kresa jako osoby ,której taka formuła konwentu będzie bardzo odpowiadać.
Poza tym zaprosiłem Andrzeja Pilipiuka ,który wstępnie też wyraził chęć przyjazdu. Zwłaszcza ,że rodzina Mochockich robiła nam przed nim i ogólnie przed całym konwentem niesamowicie pozytywną reklamę.
Rozmawiałem też z wstępnie z ludźmi z portalu. Wstępny kontakt nawiązałem z Jakubem Ćwiekiem.
Wielu znajomych namawia mnie na zaproszenie Feliksa Kresa jako osoby ,której taka formuła konwentu będzie bardzo odpowiadać.
Sugeruję przesunąć temat do archiwum, jako że prima aprilis już dawno za nami, a wieść o specjalnym gościu świeci na samym szczycie listy tematów, jakby była ważna.
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.