Wszystkiego najlepszego dla Kaczorów
Nasze kakunie: Najlepszego!
Wszystkiego Najlepszego Panowie z okazji urodzin. Stare dupy się z was robią.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
Re: Nasze kakunie: Najlepszego!
Wszystkiego najlepszego życzę JA!
Stare ale jare...
Stare ale jare...
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Wszystkiego najlepszego dla Kaczorów!!!
Wszystkiego najlepszego dla Kaczorów!!!
Nie, nie... Nie dla Lecha i Jarka, jeno dla Konrada i Łukasza . Żeby zaczęli się trochę bardziej różnić ... bo czasami mi się dwoi w oczach i nachodzą mnie dziwne myśli, co by odstawić flaszkę...
Konradowi, niekończących się ścian w bloku oraz, żeby mu nigdy cukru nie zabrakło . Łukaszowi, jak najwięcej ukochanych kostek ośmiościennych, dużo zielonych liści (bez skojarzeń) oraz tego, żeby w końcu z pół-elfa stał się prawdziwym elfem . 100 lat, Panowie!!
WRRRRRRRRRÓÓÓĆ!!!!
Oczywiście... ścian i cukru życzę Łukaszowi, a kostek i liściów Konradowi . Wybaczcie mi tą hańebną pomyłkę . Najlepiej niech któryś zapuści włosy (albo brodę, to już prędzej ), żeby już nigdy do czegoś takiego nie doszło . Jeszcze raz 100 lat !!
Nie, nie... Nie dla Lecha i Jarka, jeno dla Konrada i Łukasza . Żeby zaczęli się trochę bardziej różnić ... bo czasami mi się dwoi w oczach i nachodzą mnie dziwne myśli, co by odstawić flaszkę...
Konradowi, niekończących się ścian w bloku oraz, żeby mu nigdy cukru nie zabrakło . Łukaszowi, jak najwięcej ukochanych kostek ośmiościennych, dużo zielonych liści (bez skojarzeń) oraz tego, żeby w końcu z pół-elfa stał się prawdziwym elfem . 100 lat, Panowie!!
WRRRRRRRRRÓÓÓĆ!!!!
Oczywiście... ścian i cukru życzę Łukaszowi, a kostek i liściów Konradowi . Wybaczcie mi tą hańebną pomyłkę . Najlepiej niech któryś zapuści włosy (albo brodę, to już prędzej ), żeby już nigdy do czegoś takiego nie doszło . Jeszcze raz 100 lat !!
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Re: Wszystkiego najlepszego dla Kaczorów
I żeby Was ojciec przestał mylić
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Wszystkiego najlepszego z okazji 52 urodzin!!!
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Wszystkiego najlepszego!!! Jesteśmy rówieśnikami!!!
Nikt nie jest doskonały.
- Hotshot
- Postrach tajgi
- Kontakt:
Ja tez wam życzę, żebyśmy wiedzieli, który chce być orkusem, a którego zjeść...
Hotshot Biały
Wszystkiego najlepszego, samych sukcesów w życiu, dużo erpegowania, dużo szczęścia, dużo zdrowia! Dwieście lat do podziału dla was!
Jędrzej "Cadogan" Maciejczyk - Toporowy Przyjaciel
Wszystkim wielkie dzięki za dobre słowo
"Ludzie nigdy z takim przekonaniem i z taką radością nie angażują się w czynienie zła jak wówczas, gdy czynią to z pobudek religijnych".
-Blaise Pascal
-Blaise Pascal