Państwo Morderatorstwo

Tutaj zaś, wszelakie stare papierzyska przechowywać będziem.
Awatar użytkownika
Skner
Postrach tajgi
Postrach tajgi

Państwo Morderatorstwo

Post autor: Skner »

chciałbym zwrócić uwagę na wielki bałagan jaki jest na forum..tzn. mnóstwo tematów z poszczególnych działów jest "delikatnie" nieaktualnych...(głównie tematy urodzinowe, imprezowe) przypominam że istnieje takie coś jak ARCHIWUM
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo
Awatar użytkownika
Przemas
Polucja drwala
Polucja drwala

Re: Państwo Morderatorstwo

Post autor: Przemas »

a propo tego mogli byście zmienić czas na forum ?? bo już pare razy zawału bym dostał
Niemiec Moskal Nie Osiędzie,
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.
Awatar użytkownika
Ślimak
Conan™ Seria Limitowana
Conan™ Seria Limitowana
Kontakt:

Post autor: Ślimak »

S: Jak moderatorzy będą mieli czas to z pewnością porobią porządki, przypominam, że pracują charytatywnie i nie otrzymują za to wynagrodzenia.

P: Czas na forum jest prawidłowy, zmień sobie swój własny czas w panelu użytkownika.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Awatar użytkownika
Przemas
Polucja drwala
Polucja drwala

Post autor: Przemas »

No właśnie nie ja mam godzinę 15:41 w tvn jest ta sama godzina a na forum jest 16:41 czyli ktoś tu kłamie tylko pytanie kto ;)
Niemiec Moskal Nie Osiędzie,
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.
Awatar użytkownika
Hotshot
Postrach tajgi
Postrach tajgi
Kontakt:

Post autor: Hotshot »

Na forum jest dobra godzina, ale jak ktoś ma w profilu ustawiony czas letni, to niech się nie spodziewa, że teraz admini będą po kolei każdemu zmieniać. Ustawienia profili to wasza indywidualna sprawa i proszę o to dbać osobiście. Możesz se zrobić nawet GMT +8 jak masz taka ochotę. Możesz sobie wyłączyć lub wyłączyć cenzurę, uśmieszki i wiele innych rzeczy, ale to jak już wspomniałem twoja sprawa.

Tak jak przestawiasz sobie sam zegarek w kompie, komórce, na biurku, na ścianie, w kuchni, na ręku, tak i na forum też trzeba sobie przestawić czas letni/zimowy.
Hotshot Biały
Awatar użytkownika
Skner
Postrach tajgi
Postrach tajgi

Post autor: Skner »

Ślimaczku tu nie o czas chodzi tylko oto ze się nie chce i tyle... przypominam ze wszyscy wiedzą i są wdzięczni za to ze pracujecie charytatywnie i za darmo, jak również wiemy ze był to wasz nieprzymuszony wybór podjęcia się tego zadania wraz z świadomością konsekwencji tego wyboru.

tak czy siak moja prośba została zauważona i cześć rzeczy już została przeniesiona
za co bardzo dziękuję.
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo
Zablokowany