Powódź w bunkrze
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Powódź w bunkrze
Informuję z przykrością ,że bunkier został zalany w wyniku awarii kanalizacji. Zresztą zalane zostały też piwnice w bloku.
Awaria jest z winy firmy remontującej kanalizację i za pośrednictwem TBS będziemy starali się o odszkodowanie.
Gry ,podręczniki i książki nie uległy zniszczeniu, gorzej z komputerami i wykładziną.
będziemy informować na bieżąco.
Awaria jest z winy firmy remontującej kanalizację i za pośrednictwem TBS będziemy starali się o odszkodowanie.
Gry ,podręczniki i książki nie uległy zniszczeniu, gorzej z komputerami i wykładziną.
będziemy informować na bieżąco.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Re: Powódź w bunkrze
Dziś najpóźniej jutro postaram się wrzucić zdjęcia i filmik. Niestety wczoraj miałem remont w domu i brakło mi na to czasu.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
No co za niekompetentne oszołomy w tej firmie remontującej kanalizację. Nie ujdzie im to na SUCHO!
(...)gdyż erpegi drogi Graczu są jak śilnik w odkurzaczu
wciągną ciebie i twych ziomali lecz wyjdziecie z tego cali
bo cóż może być lepszego niż SESYJA na CAŁEGO?!
- Ślimak
- Kontakt:
Toporowy ftp, folder "bunkier".
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Jest taki folder, ale tam są stare zdjęcia.
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Folder "bunkier" ze zdjęciami zalania jest w folderze Toporiada 2012
A żeby Was pokręciło, a żeby Wam orzeszki spuchli !!!
- Ślimak
- Kontakt:
Owszem wrzucałem przez Filezillę i nie spojrzałem jaki katalog sądząc, że jestem w głównym.
Alert pany alert. Nie wiem czy ktoś to sprawdzał więc melduję"
ten nowy (?) licznik na rurze w pierwszej sali przecieka. nie znam się na tych sprawach ale powiedzcie komu trzeba zanim będzie za późno. każda ilość wody na podłodze to nic dobrego...
ten nowy (?) licznik na rurze w pierwszej sali przecieka. nie znam się na tych sprawach ale powiedzcie komu trzeba zanim będzie za późno. każda ilość wody na podłodze to nic dobrego...
(...)gdyż erpegi drogi Graczu są jak śilnik w odkurzaczu
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Byłam dzisiaj i potwierdzam, że brzydko cieknie.
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."