Wytłumaczenie tej ankiety znajduje się w temacie Toporowy Sylwester 2008.
Proszę o szybkie głosowanie.
Ankieta Sylwestrowa
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Ankieta Sylwestrowa
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Re: Ankieta Sylwestrowa
Jako, że jest to test jednokrotnego a nie wielokrotnego wyboru zmieniłem ci Jankosiu trochę tą ankietę ;] (tak żeby dało się wybrać tylko jedną opcję).
A sam głosuję za opcją nr 2
A to ze względu na koszty. 110 pln to i tak jak dla mnie dużo. Co prawda niby te 20 zł już nie robi, ale wolałby, żeby jednak zostało w kieszeni. A mam dziwne przeczucie, że i przy opcji nr 1 i 2 będziemy się fantastycznie bawić ;]
Przy okazji powiem, że jeżeli mam szansę przejść przez gęste sito rekrutacji to chcę się zapisać ;] (może wreszcie uda mi się być a Toporowym sylwesteru )
A sam głosuję za opcją nr 2
A to ze względu na koszty. 110 pln to i tak jak dla mnie dużo. Co prawda niby te 20 zł już nie robi, ale wolałby, żeby jednak zostało w kieszeni. A mam dziwne przeczucie, że i przy opcji nr 1 i 2 będziemy się fantastycznie bawić ;]
Przy okazji powiem, że jeżeli mam szansę przejść przez gęste sito rekrutacji to chcę się zapisać ;] (może wreszcie uda mi się być a Toporowym sylwesteru )
No faktycznie; te 20zł różnicy wielkiej nie robi. Biorąc jednak pod uwagę to, że "Szkot z Mechaników" będzie grał jakieś 2-3h może nam w pewnym momencie zabraknąć akompaniamentu pod nasze dzikie ryki i będziemy zmuszeni szukać, kogoś z pośród nas, aby złapał za gitarę. Niby nie jest to złe rozwiązanie, ale po co się trudzić skoro za niższą od zespołu cenę możemy zatrudnić kolegę Madziara, który nie powinien raczej wybrzydzać, co do utworów i zagra to co najlepiej wszystkim w danej chwili pasuje. Stawiam na opcję nr 2.
Odpowiem nie na miejscu.
"Ty jesteś głupi czy głupi"
"Ty jesteś głupi czy głupi"
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Madziar to mój fumfel co gra szanty na koncertach wszelakich i jest ze wszech miar zajebisty.^sadam pisze:Zadam gupie i nie na miejscu pytanie: Kto to jest Madziar ??
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
zagłosowałem na 2. Do zobaczenia w Dalmacji.