20:7 dla starszyzny!!!
Patałachy nie umiecie strzelać bramek
Kondycja vs.Topory-ostateczne starcie.
- savarian
- Postrach tajgi
- Kontakt:
Re: Kondycja vs.Topory-ostateczne starcie.
OMG młodzieży, tym samym podbudowaliście władze tych tyranów na kolejne 20 lat terroru i totalitaryzmu
Trzeba pogratulować jednak starszyźnie klasycznym... "Stary człowiek... i może"
Trzeba pogratulować jednak starszyźnie klasycznym... "Stary człowiek... i może"
"Na harfach morze gra;
Kłębi się rajów pożoga;
I słońce, mój wróg słońce;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Kłębi się rajów pożoga;
I słońce, mój wróg słońce;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Dzieki serdeczne za mecz, było nieźle ubaw mieli chyba wszyscy. Wynik jak to wynik nie jest może najstotniejszy bo zaczyna nam się rodzić kolejna że tak powiem tradycja - mecze toporowe - oby tylko tradycją nie stały się wyniki. Tegoroczną edycję powiem jak Szaranowicz zaczeli z impetem, pierwsza bramka należała do juniorów, potem ciut baraży w przedpolu, potem brutalne faule na seniorach, a później już fala wściekłego ataku zmiotła atak, obrone i chęci młodych. W okolicznościach wyniku 10:1 seniorzy przekazują swego asa boiska Kakunie i ten dzielnie zmieniwszy barwy strzelał do naszej bramki wzbudzając kolejną wolę walki wśród juniorów. Niestety strat nie mogli już odrobić i mecz zakończono wynikiem 20:7. Jeszcze raz dziekuję wszystkim na boisku i cudownym paniom na trybunach ( ja tam widziałem co wy tam wyprawiałyście i mam to nagrane ) .
Panowie młodzież (nie liczyć Piotra S. ) walczyliście jak wściekłe psy, jak Zawisza pod Grunwaldem, jak żule pod Żabką, jak załoga Rudego 102, jak nasi wokaliści na Eurowizji. Wynik nie jest istotny, no może trochę.
Najważniejsze, że była świetna zabawa.
PS. Kraszan wklejaj zdjęcie grupowe.
Najważniejsze, że była świetna zabawa.
PS. Kraszan wklejaj zdjęcie grupowe.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
- Przemas
- Polucja drwala
No to ja w szpitalu zdrowaśki wale ostro za młodych toporów a tu coś takiego ?? Jezu
Niemiec Moskal Nie Osiędzie,
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.