Ta sala to tzw. zagroda. Na toporiadowy sylwester nadawała by się idealnie i szczerze mówiąc sam też o niej myślałem. Mam też jeszcze jeden pomysł, ale dam znać jak będę wiedział coś konkretnego.Sonic pisze:Byłam u Jareckiego wczoraj. Powiedział mi,że ktoś już w lipcu u niego rezerwował tę salę na sylwestra,ale od tamtej pory się nie odezwał. Więc mam się jeszcze pod koniec listopada do niego zgłosić. Byłam też na paru innych salach ale niestety wszędzie jest z kateringiem. Jeszcze Ruda podsunęła pomysł,żeby sprawdzić jakąś salę na zwolińskiego. Wzięłam już nr od Sekreta do tego lokalu,ale zadzwonię w piątek, bo dopiero wtedy ma ktoś tam być.
Sylwester 2009
Re: Sylwester 2009
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
To nie jest żadna "zagroda" tylko siedziba mojej wspaniałej Spółdzielni Mieszkaniowej ty ignorancie!!!
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Też tam byłem ze dwa razy, miejsce świetne. Blisko do domu (jeśli mówimy o tym samym - troszkę w górkę od przychodni i potem w prawo?). Jeśli to to, to się piszę w 100% .
Tak, Sadam, mówimy o tym samym miejscu
No i jak tam wywiad idzie co do "rawskich" miejscówek na sylwestra...coś więcej ktoś ustalił? Propozycja Kraszana jest ciekawym rozwiązaniem tylko na razie brak chętnych za bardzo...
A żeby Was pokręciło, a żeby Wam orzeszki spuchli !!!
w poniedziałek spróbuję jeszcze zadzwonić do Jareckiego.jak nie tam, to ja więcej pomysłów nie mam. Najlepiej żeby znaleźć miejsce w rawie,ale katering wszędzie to podstawa. właściwie to nawet nie wiem ile osób byłoby zainteresowanych.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Jak nie będzie cateringu i to będzie w Rawie to pewnie chętnych sporo.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!