Toporowy Sylwester 2008
- Dziczek
- Hamierykański tomahawek
- Kontakt:
Re: Toporowy Sylwester 2008
a u mnie sie kur*** sprawy pokomplikowały;/-Maciejka stwierdzil ze jedziemy w gory.malo tego wszytsko juiz ustawil;/;/;/ ale do sylwestra duzo jeszcze czasu wiec wiele moze sie zmienic
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Znaczy się Bączek i Owen?Bączek pisze:Do listy : Kasia i Jarek.
Dziczku spróbuj mi na sylwestra Toporowego nie przyjechać!!!
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
- Dziczek
- Hamierykański tomahawek
- Kontakt:
bede kombinowac jak koń pod góre...jak mowie-duzo moze sie jeszcze zmienic:P
Tak, Jankosiu, tak.
Madziu, staraj się. Podobno masz siłę perswazji ("Dzika pacy umysł Twojej mamie").W zeszłym roku też ktoś zaplanował Sylwestra za Ciebie i nie pozostawało Tobie nic innego jak powiedzieć "tak". A nie była to impreza z nami. Ciężko będzie coś wykombinować, aby do nas zajrzeć
Madziu, staraj się. Podobno masz siłę perswazji ("Dzika pacy umysł Twojej mamie").W zeszłym roku też ktoś zaplanował Sylwestra za Ciebie i nie pozostawało Tobie nic innego jak powiedzieć "tak". A nie była to impreza z nami. Ciężko będzie coś wykombinować, aby do nas zajrzeć
ja i Karen powinniśmy w tym roczku być.
A tak poza konkursem słuchajcie. ograniczenie z tytułu rafy są słuszne. miejsce. pomyślcie jednak ze sylwester w jakiejś tam szkole kosztować może nas tyle samo a biorąc pod uwagę fakt że nas bedzie tyle to mozemy cała szkołę wykupić. ot w szkółkach mieści sie po 120 osób. policzmy ile nas będzie i jak dojdzie do tego że toporów chcacych być na sylwku bedzie wiecej niz te planowane 40 to kupmy szkołe koszt ten sam i bewdziemy wszyscy. taka moja pomysła mieć.
A tak poza konkursem słuchajcie. ograniczenie z tytułu rafy są słuszne. miejsce. pomyślcie jednak ze sylwester w jakiejś tam szkole kosztować może nas tyle samo a biorąc pod uwagę fakt że nas bedzie tyle to mozemy cała szkołę wykupić. ot w szkółkach mieści sie po 120 osób. policzmy ile nas będzie i jak dojdzie do tego że toporów chcacych być na sylwku bedzie wiecej niz te planowane 40 to kupmy szkołe koszt ten sam i bewdziemy wszyscy. taka moja pomysła mieć.
A czy mozna jeszcze organizować takie imprezy w szkole? Z tego co słyszała jest zakaz organizowania "imprez alkoholowych" w takich miejscach. Nie wiem czy moje informacje są sprawdzone i jak to się odbywa w tym roku, ale myślę, że z tym by było dużo zachodu.
A co to za problem? Zrobimy sylwestra bezalkoholowego.
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Ryjek ma rację, narkotyki przecież też są fajne
Proszę wpisać mnie na listę. Z przyjemnością pozbawię się przytomności w toporowym gronie.
Proszę wpisać mnie na listę. Z przyjemnością pozbawię się przytomności w toporowym gronie.
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.
Asia i Konrad bawim bawim z Wami!
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.