Przepiórka - reanimacja
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Re: Przepiórka - reanimacja
Ponieważ Suja wstawił numer konta edytując swój pierwszy post ktoś mógł nie zauważyć tak więc składkę na reaktywację 15 zł przelewamy na ten numer:
77 1020 4580 0000 1602 0018 1453
77 1020 4580 0000 1602 0018 1453
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Ja powiem jedno - kurwa sami se na drugi raz rozwoźcie cały ten rozpiździel. nie będę robił cały czas za osinobus. też się uchleję i będę wsio miał w dupie. a nie zapierdalał o 6 rano w zajebisty śnieg gdzieś gdzie nawet mewy nie dolatują bo kurwa za duzy wiatr. ci co mieli rewelacyjny pomysł spalenia główeczki dzika prosze o przesłanie zwiększonej kwoty do Sujowego. Panowie co to im kuźwa zimno było i mało mieli drewna i zaczęli zwiedzać komóreczkę również ( ja też wiem kto to wiec następnym razem sorki ale ja sie wypisuje ) .
no i jeszcze temat ostatni - DALMACJA. od razu prosze poniektórych o zabranie ze sobą nie 220 zł tylko 2200 zł bo jak tam demolkę zrobicię to komuś naprawdę krzywdę w końcu trzeba będzie zrobić. Jankosiowy i tym razem TY za to bekniesz u KAKTUSA. a to już nie będzie łatwy temat. Więc uprzedzam lojalnie. Nie zamierzam sie kuźwa wstydzić. Pan od "Przepiórki " to właściciel mieszkania które wynajmuje. niechce kurwa wiecej wysłuchiwac. ROZUMITA.
Kraszan rozumiem Twoje oburzenie, jednak muszę... mam nadzieje, że zrozumiesz powód ostrzeżenia jakie otrzymujesz. Po prostu, musimy trzymać się pewnych zasad.
Mod PofD
no i jeszcze temat ostatni - DALMACJA. od razu prosze poniektórych o zabranie ze sobą nie 220 zł tylko 2200 zł bo jak tam demolkę zrobicię to komuś naprawdę krzywdę w końcu trzeba będzie zrobić. Jankosiowy i tym razem TY za to bekniesz u KAKTUSA. a to już nie będzie łatwy temat. Więc uprzedzam lojalnie. Nie zamierzam sie kuźwa wstydzić. Pan od "Przepiórki " to właściciel mieszkania które wynajmuje. niechce kurwa wiecej wysłuchiwac. ROZUMITA.
Kraszan rozumiem Twoje oburzenie, jednak muszę... mam nadzieje, że zrozumiesz powód ostrzeżenia jakie otrzymujesz. Po prostu, musimy trzymać się pewnych zasad.
Mod PofD
- Jankoś
- Kontakt:
Trza było olać temat i nie rozwozić. Może jakby niektórych przewiało to by zmądrzeli.
Co do Dalmacji to się tak bardzo nie obawiam. Skład jest znacznie mniej "wybuchowy" ,a zresztą w Dalmacji będzie Kaktus ja serdecznie współczuje komuś kto zacznie w jego obecności coś niszczyć.
P.S.Pieniążki przelane.
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Ja też jakoś tak po 15tym dopiero, bo na razie ni grosze na koncie nie mam...
120zł czyli 8 osób i tak jestem pod wrażeniem
(w tym jedna wpłata od osoby z poza Toporów - te pieniążki zwrócę)
ogólnie Topory nie są dla mnie już grupą osób godną zaufania więc muszę niestety zrezygnować z członkostwa
mam tylko nadzieje że ten fakt nie sprawi iż moja osoba będzie niemile widziana na wigilii, następnej toporiadzie czy sylwestrze
(w tym jedna wpłata od osoby z poza Toporów - te pieniążki zwrócę)
ogólnie Topory nie są dla mnie już grupą osób godną zaufania więc muszę niestety zrezygnować z członkostwa
mam tylko nadzieje że ten fakt nie sprawi iż moja osoba będzie niemile widziana na wigilii, następnej toporiadzie czy sylwestrze
Prince ma rację...Toporów nie można utożsamiać ze Stowarzyszeniem ale myślę że Suja pisząc "Topory" miał na myśli uczestników zjazdu.
Co do uszkodzeń...myślę że część z nich nie została zrobiona celowo i pewne rzeczy po pijaku mogą się wydarzyć. Ale akcja z dzikiem, łasicą i drewnem to było świadome działanie sobie tylko "znanych" osób i one powinny się indywidualnie do Piotrka zgłosić i jakoś to ugadać...pewnie tak nie będzie:/
Co do wpłat to myślę że jeszcze parę osób zapłaci, już się deklarowało, a część nie ma dostępu do internetu/konto internetowe.
Co do zrezygnowania z cżłonkostwa to rozumiem Suję ale myślę że to trochę pochopnie podjęta decyzja...wiem że wziął odpowiedzialność za nas wszystkich podpisując umowę z przepiórką ale już taka akcja się nie powtórzy...teraz za wszystkie "imprezy" pod szyldem Stowarzyszenia "Topory" odpowiedzialność będą brali jego członkowie z zarządem na czele.
Co do uszkodzeń...myślę że część z nich nie została zrobiona celowo i pewne rzeczy po pijaku mogą się wydarzyć. Ale akcja z dzikiem, łasicą i drewnem to było świadome działanie sobie tylko "znanych" osób i one powinny się indywidualnie do Piotrka zgłosić i jakoś to ugadać...pewnie tak nie będzie:/
Co do wpłat to myślę że jeszcze parę osób zapłaci, już się deklarowało, a część nie ma dostępu do internetu/konto internetowe.
Co do zrezygnowania z cżłonkostwa to rozumiem Suję ale myślę że to trochę pochopnie podjęta decyzja...wiem że wziął odpowiedzialność za nas wszystkich podpisując umowę z przepiórką ale już taka akcja się nie powtórzy...teraz za wszystkie "imprezy" pod szyldem Stowarzyszenia "Topory" odpowiedzialność będą brali jego członkowie z zarządem na czele.
A żeby Was pokręciło, a żeby Wam orzeszki spuchli !!!
Suja spokojnie,ja też zamierzam płacić po 15,jak mi stypendium przyjdzie.tylko powiedz ile bo to mi przy rabaniu drewna poszla siekiera.tzn utkwila w pienku,raczka poszla.po siekierze.na priv mi napisz.
O o!
- Jankoś
- Kontakt:
Nie będę Cię Piotrze namawiał za pośrednictwem forum do zmiany decyzji bo to temat raczej a rozmowę a żywo. Myślę zresztą ,że wiesz ,że nie chcę żebyś odchodził.
Siekiera była akurat moją prywatą własnością. Koszt odkupienia wyniósł 42 zł.
Co do imprez czysto towarzyskich pod szyldem Stowarzyszenia to od razu zaznaczam ,że po wydarzeniach związanych z Sylwestrem i z Przepiórką jestem absolutnie przeciw organizowaniu takich.
Oprócz strat finansowych tracimy też po prostu dobre imię jako organizacja
Co do sobie znanych osób to odpowiedzialna za drewno twierdzi ,że już dawno dogadała się z Sują. Czy to prawda? Będę rozmawiał też z osobą odpowiedzialną za łasiczkę. Co do Dzika to po prostu nie mam pojęcia kto jest odpowiedzialny.
Suja może jednak warto abyś przedstawił szczegółowy kosztorys i listę ludzi ,którzy wpłacili Ci składkę?
Mówiąc szczerze liczyłem się z tym, że ilość wpłat będzie nie wystarczająca i trzeba będzie zrobić koleją wśród odpowiedzialnej części towarzystwa. ,ale miałem nadzieję ,że wpłaci chociaż połowę osób,a nie ledwie osiem...
Co do Twojego pytania o Wigilie ,Toporiadę itd. to oczywiście jeśli nawet ie uda nam się Cię namówić na pozostanie w Stowarzyszeniu to na każdej takiej imprezie związanej z Toporami będziesz mile widziany. Nie musisz być przecież w żadnym Stowarzyszeniu żebyśmy nadal byli kolegami.
P.S.Fakt ,że wypowiedź Suji jest krzywdząca jak każde takie uogólnienie.
Siekiera była akurat moją prywatą własnością. Koszt odkupienia wyniósł 42 zł.
Co do imprez czysto towarzyskich pod szyldem Stowarzyszenia to od razu zaznaczam ,że po wydarzeniach związanych z Sylwestrem i z Przepiórką jestem absolutnie przeciw organizowaniu takich.
Oprócz strat finansowych tracimy też po prostu dobre imię jako organizacja
Co do sobie znanych osób to odpowiedzialna za drewno twierdzi ,że już dawno dogadała się z Sują. Czy to prawda? Będę rozmawiał też z osobą odpowiedzialną za łasiczkę. Co do Dzika to po prostu nie mam pojęcia kto jest odpowiedzialny.
Suja może jednak warto abyś przedstawił szczegółowy kosztorys i listę ludzi ,którzy wpłacili Ci składkę?
Mówiąc szczerze liczyłem się z tym, że ilość wpłat będzie nie wystarczająca i trzeba będzie zrobić koleją wśród odpowiedzialnej części towarzystwa. ,ale miałem nadzieję ,że wpłaci chociaż połowę osób,a nie ledwie osiem...
Co do Twojego pytania o Wigilie ,Toporiadę itd. to oczywiście jeśli nawet ie uda nam się Cię namówić na pozostanie w Stowarzyszeniu to na każdej takiej imprezie związanej z Toporami będziesz mile widziany. Nie musisz być przecież w żadnym Stowarzyszeniu żebyśmy nadal byli kolegami.
P.S.Fakt ,że wypowiedź Suji jest krzywdząca jak każde takie uogólnienie.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"