Zaproszenie od Goblinów
- kryka
- Hamierykański tomahawek
Re: Zaproszenie od Goblinów
Moze i ja sie zjawie chodz nie na 100%. Pozyjemy zobaczymy.
Cry "Havoc!" and let slip the dogs of war.
-
- Cuś na kształt tasaka
- Kontakt:
Reklama czyni cuda ;PŚlimak pisze:Zawsze możesz zrezygnować z imprezy dzień wcześniej - raczej nie będzie równie atrakcyjna.
Bardzo rad jestem tak gromkiemu i entuzjastycznemu odzewowi z Waszej strony. Wiedzieliśmy z Zawim, co robimy, zapraszając Was. Nieh rzyjom Topory!!!
Wódki nie pijam, ja nią duszę dezynfekuję!
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
No wieszzz... Polemizował bym . Coś na co czeka się dwa miesiące bez mała, na pewno będzie równie atrakcyjne co weekendowa, przypadkowa impreza .Ślimak pisze:Zawsze możesz zrezygnować z imprezy dzień wcześniej - raczej nie będzie równie atrakcyjna.^sadam pisze:Damn it! Nie da rady, dzień wcześniej impreza, z kasą krucho, a pożyczać znów nie chcę... Mam nadzieję, że następnym razem się uda .
Fakt.. chciałbym jechać, szkoda tylko, że to tak nagle wyskoczyło i akurat pokrywa się z moją imprezą. Coś czuję, że nie raz się z Goblinami jeszcze napijemy poza Toporiadą .
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
A ile razy będziesz miał okazję pobawić się w grodzie Jomsborg? Sama miejscówa to wyjątkowa okazja, ale Twój wybór, a nie moja sprawa.
Ja ze swojej strony bardzo żałuję, że nie będę mógł uczestniczyć w tej imprezie, ale z żonką w dość zaawansowanej ciąży nie podołamy w takich warunkach niestety.
Ja ze swojej strony bardzo żałuję, że nie będę mógł uczestniczyć w tej imprezie, ale z żonką w dość zaawansowanej ciąży nie podołamy w takich warunkach niestety.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
- savarian
- Postrach tajgi
- Kontakt:
Jasne Sadi, ze każdy ma swoje priorytety. spoko
"rob jak uważasz tylko uważaj jak robisz"
"rob jak uważasz tylko uważaj jak robisz"
"Na harfach morze gra;
Kłębi się rajów pożoga;
I słońce, mój wróg słońce;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Kłębi się rajów pożoga;
wschodzi wielbiąc Boga!"
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Dokładnie, cieszę się, że się rozumiemy .savarian pisze:Jasne Sadi, ze każdy ma swoje priorytety. spoko
w Sobotę 15 listopada skoro świt ( znaczy kole 12 ) wyjeżdzam do zacnych goblinów, będę przejeżdzał przez rawę więc jeśli ktoś kce się zabraćw wesoły wolsfagen polos to mam 2 wolne miejsca. Wpisowe dla pąn odbiorę po drodze ( a co ) od panów biorę 2 litry wódy z gory płatne.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Wynajęcie busa kosztuje 540zł. Trzeba by to podzielić między wszystkie osoby ,które chciałyby się zabrać. Pisze tak późno bo dogadanie się z rawskim PKS nie jest rzeczą prostą.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
- savarian
- Postrach tajgi
- Kontakt:
PYTANKO DO JADĄCYCH NA RYNIE!!??
Pisze przy okazji ale to dobra okazja bo jest szansa, iż uda mi sie załatwić sprawę następująca.
Czy ktoś ma pożyczyć podstawkę do Maskarady??!! Oczywiście z jadących do Goblinów żebym mógł sobie ją odebrać. Potrzebował bym ja pożyczyć na jakieś 2 tyg - miesiąc czyli raczej pytanie do NIEprowadzacych aktualnie.
W zbiorach znalazłem, iż tylko Prozac ma takowe dzieło. myślę jednak, że jest więcej podstawek w Rawie
Jeśli ktoś ma i chce wspomóc ledwo oddychające ciała RGowe skierek ową pożyczką to proszę o zabranie jej na Rynie.
Pozdrowionka i sorki za (niby)of top
Pisze przy okazji ale to dobra okazja bo jest szansa, iż uda mi sie załatwić sprawę następująca.
Czy ktoś ma pożyczyć podstawkę do Maskarady??!! Oczywiście z jadących do Goblinów żebym mógł sobie ją odebrać. Potrzebował bym ja pożyczyć na jakieś 2 tyg - miesiąc czyli raczej pytanie do NIEprowadzacych aktualnie.
W zbiorach znalazłem, iż tylko Prozac ma takowe dzieło. myślę jednak, że jest więcej podstawek w Rawie
Jeśli ktoś ma i chce wspomóc ledwo oddychające ciała RGowe skierek ową pożyczką to proszę o zabranie jej na Rynie.
Pozdrowionka i sorki za (niby)of top
"Na harfach morze gra;
Kłębi się rajów pożoga;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Kłębi się rajów pożoga;
wschodzi wielbiąc Boga!"
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Ślimak ma<donosi>.
Przy okazji. Myślę,że fajnie by było jakby cała ekipa Toporowa pojechała w koszulkach.
Przy okazji. Myślę,że fajnie by było jakby cała ekipa Toporowa pojechała w koszulkach.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"