Zaproszenie od Goblinów
- Człowiek-Namiot
- Ciupozka ch... zbója
- Kontakt:
Re: Zaproszenie od Goblinów
Ej, a ja mogę?
Bo jak mogę, to się piszę!
Bo jak mogę, to się piszę!
Człowiek Namiot pie***li zasady!
I nie jest frajerem!
I nie jest frajerem!
-
- Cuś na kształt tasaka
- Kontakt:
Przyznam szczerze i ze wszechmiar laicko, że nie udało mi się na Toporiadzie całkowicie opanować tajemnej sztuki odróżniania Toporów od Ich Znajomych. I tak dobrze, że w moim łbie zakonotowała się różnica, jaka dzieli Topory i Siekierki ;o). Zapraszamy więc po prostu Was wszystkich. Wręcz rzekłbym, że nie tylko czytających te słowa.
Ze względów organizacyjnych może (choć nie musi) okazać się istotne, jak wielkie wsparcie może się nam przytrafić. Z tego względu rad byłbym, gdyby się formowała jakowaś lista piszących się. Na razie są: Człowiek-Namiot, Cadogan, Dessmon, Kraszan i Jankoś, a być może również k8, Farai i Arnorek. Jeżeli nie pokręciłem ;P.
W razie, gdyby ktoś chciał mnie poprześladować indywidualnie, podam/przypomnę:
Moje GG:1902297 (nie zawsze odpowiadam od razu)
Mój tel: 501 405 946 (od 13 do 1, chyba że baluję albo sesjuję)
Ze względów organizacyjnych może (choć nie musi) okazać się istotne, jak wielkie wsparcie może się nam przytrafić. Z tego względu rad byłbym, gdyby się formowała jakowaś lista piszących się. Na razie są: Człowiek-Namiot, Cadogan, Dessmon, Kraszan i Jankoś, a być może również k8, Farai i Arnorek. Jeżeli nie pokręciłem ;P.
W razie, gdyby ktoś chciał mnie poprześladować indywidualnie, podam/przypomnę:
Moje GG:1902297 (nie zawsze odpowiadam od razu)
Mój tel: 501 405 946 (od 13 do 1, chyba że baluję albo sesjuję)
Wódki nie pijam, ja nią duszę dezynfekuję!
Ja też się piszę. Mam wtedy cały weekend wolny, więc git malina.
Ostatnio zmieniony 05 lis 2008, 09:28 przez Sekret, łącznie zmieniany 1 raz.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
- savarian
- Postrach tajgi
- Kontakt:
Jak napisał Faraj jeśli Bogi nie dadzą nam pojechać na bitwę tedy nie odpinając nawet mieczy od pasów udamy sie do grodu by z goblińską armią i Toporowymi przyjaciółmi czas spędzić zacnie. Jeśli tak nastąpi zapewne w liczbie osób czterech sie zjawimy lubo pięciu nawet. Na dniach My, Drużyna Najemna Dziki Bez damy odpowiedz w tej sprawie.
BTW. Dla wszystkich którzy nie byli w grodzie Jomsborg powiedzieć muszę, ze to miejsce wyjątkowe. Budynki, palisada z wieżą, wszystko w leśnej scenerii nad brzegiem zalewu. Urokliwie i klimatycznie. Polecam ze szczerego serca!! (dobra, wiem nie mam serca ale i tak polecam )
BTW. Dla wszystkich którzy nie byli w grodzie Jomsborg powiedzieć muszę, ze to miejsce wyjątkowe. Budynki, palisada z wieżą, wszystko w leśnej scenerii nad brzegiem zalewu. Urokliwie i klimatycznie. Polecam ze szczerego serca!! (dobra, wiem nie mam serca ale i tak polecam )
"Na harfach morze gra;
Kłębi się rajów pożoga;
I słońce, mój wróg słońce;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Kłębi się rajów pożoga;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Kutfać. A ja dyżur mam we weekenda :/
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Damn it! Nie da rady, dzień wcześniej impreza, z kasą krucho, a pożyczać znów nie chcę... Mam nadzieję, że następnym razem się uda .
Niestety 15.11 pracuje do 13.30, ale gdyby wyjazd był później chętnie wezmę udział w wyprawie po "Skarb" Goblinów jaki by on nie był.
Pomysł z busem i Garym jako kierowcą jest kontrowersyjny, ale czego nie robi się dla przyjaciół.
Pozdrawiam Goblinów a szczególnie Zawiszę.
Pomysł z busem i Garym jako kierowcą jest kontrowersyjny, ale czego nie robi się dla przyjaciół.
Pozdrawiam Goblinów a szczególnie Zawiszę.
Nikt nie jest doskonały.
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Zawsze możesz zrezygnować z imprezy dzień wcześniej - raczej nie będzie równie atrakcyjna.^sadam pisze:Damn it! Nie da rady, dzień wcześniej impreza, z kasą krucho, a pożyczać znów nie chcę... Mam nadzieję, że następnym razem się uda .
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
- savarian
- Postrach tajgi
- Kontakt:
Święte Słowa!!Ślimak pisze:Zawsze możesz zrezygnować z imprezy dzień wcześniej - raczej nie będzie równie atrakcyjna.^sadam pisze:Damn it! Nie da rady, dzień wcześniej impreza, z kasą krucho, a pożyczać znów nie chcę... Mam nadzieję, że następnym razem się uda .
"Na harfach morze gra;
Kłębi się rajów pożoga;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Kłębi się rajów pożoga;
wschodzi wielbiąc Boga!"