Jest. Powinno być jeszcze:
Ziomek:kierowca
Nie wiem czemu nie wkleiła mi sie całość.
XV Maraton pływacki
Re: XV Maraton pływacki
Nikt nie jest doskonały.
Chciałbym poinformować , że mimo szczerych chęci pomocy przy Maratonie nie będę mógł jej udzielić, spowodowane to jest tym iż wyjeżdżam w poniedziałek na szkolenia do wawy na cały tydzień i chciałbym spędzić niedziele z młodym i Jola w dinolandzie:D Dowiedziałem sie o tych szkoleniach dopiero wczoraj, dlatego najmocniej przepraszam za zamieszanie jakie spowodowałem.
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo
Wobec absencji Joli i Sknerusa podział zadań wygląda następująco:
Zbiórka na przystani o 11.
Pomoc techniczna:
Sadam
Daf
Biuro:
Ruda
Jankoś
Suja
Paula
Rijel
Banan
Okrąglak:
Mati
Bączek
Badi
Sędziowanie:
Mniejsze zuo
Mardock
Sekret
Kierowca:
Ziomek
Zbiórka na przystani o 11.
Pomoc techniczna:
Sadam
Daf
Biuro:
Ruda
Jankoś
Suja
Paula
Rijel
Banan
Okrąglak:
Mati
Bączek
Badi
Sędziowanie:
Mniejsze zuo
Mardock
Sekret
Kierowca:
Ziomek
Nikt nie jest doskonały.
Ja tylko chciałem powiedzieć, że nie dam rady być dłużej niż 14-15.
"Kładę laskę na to czy masz dysleksję, dysortografię, dysgrafię czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj się, bo napierdzielanie ortami jak gnojem po polu to zwykłe niedbalstwo!"
Maraton udany? Osobiście mam poczucie spełnienia . Cieszę się zwłaszcza, z obecności nowych gości na RPGowej, Ani, Pawła i gitarowej premiery Włodzimierza Wysockiego!
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Chciałbym gorąco podziękować całej TOPOROWEJ EKIPIE, która pomagała mi przy organizacji XV Maratonu Pływackiego.
Biuro funkcjonowało wyśmienicie, w okrąglaku wszystko było przygotowane na czas. Jednym słowem SUPER. Jeszcze raz wielkie dzięki. Szczególne podziękowanie dla Badi za to, że się poświęciła i była dyspozycyjna jako kierowca.
Biuro funkcjonowało wyśmienicie, w okrąglaku wszystko było przygotowane na czas. Jednym słowem SUPER. Jeszcze raz wielkie dzięki. Szczególne podziękowanie dla Badi za to, że się poświęciła i była dyspozycyjna jako kierowca.
Nikt nie jest doskonały.
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Oj tak.. podobało mi się. Zwłaszcza, że to mój pierwszy maraton. Jeśli tak to ma wyglądać co roku, to ja chętnie zawsze pomogę .
A potem na RPGowej też było świetnie. Obudziłem się o jakiejś 8 rano, hyh. Mardok został zdetronizowany ze swojego stanowiska toporowego barda .
I własnie.. Dziękuję ślicznie, Badi za podwózki i wytrzymanie tego dnia bez %. Nawet żul musi kiedyś wytrzeźwieć . A tak dziękuję, bo po przyjeździe na RPGową chyba nikt tego nie zrobił, ani słowem się nie odezwał.. Chociaż może się mylę . Głupio mi się zrobiło i się poczuwam teraz do nadrobienia tego .
Więcej takich spotkań .
A potem na RPGowej też było świetnie. Obudziłem się o jakiejś 8 rano, hyh. Mardok został zdetronizowany ze swojego stanowiska toporowego barda .
I własnie.. Dziękuję ślicznie, Badi za podwózki i wytrzymanie tego dnia bez %. Nawet żul musi kiedyś wytrzeźwieć . A tak dziękuję, bo po przyjeździe na RPGową chyba nikt tego nie zrobił, ani słowem się nie odezwał.. Chociaż może się mylę . Głupio mi się zrobiło i się poczuwam teraz do nadrobienia tego .
Więcej takich spotkań .