Jankes:)
Re: Jankes:)
Dużo szczęścia i słodyczy, Urban Ninja z cieniu życzy...
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Ja jeszcze się dołożę... spóźnione, bo spóźnione (DżuDżu pewnie powie: "Jak zwykle" ), ale zawsze szczere i prawdziwe. Najlepszego więc życzę, żeby Pan z nami trwał jak najdłużej, wspierał i radził (i nigdy nie zdradził ). Bardzo dużo Pan robi dla Toporów i doceniam to. Życzę też, aby pańska kariera nauczycielska się rozwijała w najlepsze, żeby Pan robił ludzi nawet z najgorszych łobuzów oraz żeby ten gagatek, potocznie Jankosiem zwany, nie przyniósł Panu wstydu w szkole .
Aha.. No i żeby nauczył się Pan tego, czego jeszcze nie potrafi, wszak człowiek uczy się całe życie .
Sadamowe życzenia od... Sadamka .
PS: NIKT NIE SPODZIEWAŁ SIĘ RAWSKIEGO WOPRU !!
Aha.. No i żeby nauczył się Pan tego, czego jeszcze nie potrafi, wszak człowiek uczy się całe życie .
Sadamowe życzenia od... Sadamka .
PS: NIKT NIE SPODZIEWAŁ SIĘ RAWSKIEGO WOPRU !!
- DzuDzu
- Hamierykański tomahawek
100K lat 1000K lat 10kk lat niech zyje zyje nam! Wszystkiego Naj naj naj naj-k lepsiejszego!
- Człowiek-Namiot
- Ciupozka ch... zbója
- Kontakt:
ja lekko spóźniony również się dołączam do życzeń!
NAJLEPSZEGO p. Andrzeju!
NAJLEPSZEGO p. Andrzeju!
Człowiek Namiot pie***li zasady!
I nie jest frajerem!
I nie jest frajerem!
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Ja oczywiście standardowo spóźniona... Ale Panie Andrzejku wszystkiego, a prócz tego wszystkiego i jeszcze raz wszystkiego. I niech ktoś powie, że nie można mieć wszystkiego, oczywiście dobrego, to będzie kłamał, bo Pan powinien mieć
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."