Odbanowanie

Tutaj zaś, wszelakie stare papierzyska przechowywać będziem.
Awatar użytkownika
Ślimak
Conan™ Seria Limitowana
Conan™ Seria Limitowana
Kontakt:

Odbanowanie

Post autor: Ślimak »

Ekhem, ekhem.

Decyzja w zasadzie zapadła już jakiś czas temu ale teraz ją publicznie obwieszczam bo jakoś nikomu się nie chciało. Zresztą ja zacząłem to ja skończę.

Starszyzna podjęła decyzję o zdjęciu kar wszelakich z osoby Jakuba "Dafiego" Krawczyka ze względu na jego przykładną postawę na forum oraz aktywne działanie na rzecz Toporów.

Przy tej okazji ja chciałbym również naprawić wyrządzone szkody i przeprosić, że potraktowałem Cię drogi kolego jak gówniarza, którym jak udowodniłeś, nie jesteś.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Awatar użytkownika
Skner
Postrach tajgi
Postrach tajgi

Re: Odbanowanie

Post autor: Skner »

no a mówiłem tak odrazu ... to nikt mnie nie słuchał... no no Daf, jeszcze trochę a do hall of fame się dostaniesz :D
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo
Awatar użytkownika
daf
Conan™ Seria Limitowana
Conan™ Seria Limitowana

Post autor: daf »

Kurde... nie spodziewałem się że mi wianek oddadzą :D Z tego miejsca chciałbym podziękować mamie,tacie,starszyźnie za ich słuszną decyzję, cieszę się że mnie na nowo kropidłem wyświęcono i ku chwale Toporom pacym będziem umysł. Na nikogo się nie obrażam, nie ma za co przepraszać, sprawy jak by prawie nie było Vivat Toporiada! Elo waszym Śmietnikom :!:
Obrazek
Awatar użytkownika
Mardock
Wikingowski überaxe
Wikingowski überaxe

Post autor: Mardock »

No dobrze się stało :) Dafi twój post był 666 postem w heroldzie toporowym.Ty mały skurczybyku :twisted:
O o!
Zablokowany