chciałem zapytać czy ktoś wie co się dzieje z Bogdanem,,, dawno go nie widzialem a boje sie o niego bo zima idzie...
Jankosiu z tego co pamiętam Bogdan w wakacje dużo imprezował w Twoim ogródku... czy wiesz gdzie jest teraz??.....
wiem że on tego wprost nie powie i nie poprosi.. ale przydałby mu się jakiś ciepły kont na zima i buteleczka czegoś mocniejszego
P.S Bogdan miał imieniny 10 grudnia.
wszystkiego najlepszego Boguś!!!
Bogdan
Bogdan
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo
Re: Bogdan
Bogdan podczas jednej z imprez na RPG-owej chyba troche zabardzo se pozwolił i wpadł na impreze. Mówił że nie palił się na spokaniu.... tfuuu na spotkanie z nami od dawna. Tak więc znaleźliśmy mu ciepły kąt. (kąt gdzie na ogół odbywają się sesję) Troche tam zabawił ale chyba się zjarał i wyszedł. Więcej go nie widziałem !!
Cały Bogdan... telefon wiecznie wyłączony albo poza zasięgiem. Ostatnio nawet rodzina z Głuchowa się o niego pytała. Jeśli ktoś coś o nim wie niech pisze. Trzeba go ogarnąć i zaopiekować się nim, bo chłopak się stoczy (w dosłownym tego słowa znaczeniu).
Dołączam się do życzeń. 5k lat Boguś!
Dołączam się do życzeń. 5k lat Boguś!
-
- Zemsta neandertala
Dzisiaj zamiast Bogdana odwiedziła nas Alexa.
Czy to jego koleżanka czy też może Bogdan zrezygnował?
Czy to jego koleżanka czy też może Bogdan zrezygnował?
"Imperatyw kategoryczny Kanta jest tylko apriorycznym dodatkiem do transcendentalnej rzeczywistości."
Bogdan zamelinował sie u mnie w piwnicy.. mowi ze ma ciepło... nawet zakolegował się z jakąś sosenką... ja tylko raz w tygodniu wynoszę puste butelki z piwnicy
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo