Wigilia Toporowa
- daf
- Conan™ Seria Limitowana
Re: Wigilia Toporowa
Ja również się zjawię, dziękuję za zaproszenie. Ustalę z główno dowodzącą kucharką jaką szamę da rade przemycić i dam znać co to będzie dokładnie troszkę później.
Zapewne półgalowy, vide temat sylwestraShila pisze:Jaki strój obowiązuje na Wigilii?
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Jak da rade załatwic babcie dla Kubusia i nie bende w robocie to podbijemy z Jolą, weźmiemy grzybki marynowane i ogórki kiszone... z Sadamowym śledziem bedzie idealnie do... pączu Jankosia
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo
- Przemas
- Polucja drwala
Ja postaram się załatwić grzybki marynowane
Niemiec Moskal Nie Osiędzie,
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.
ha!wiedziałam że doceniasz moje zdolności kulinarne:)
jeśli chodzi o przygotowania to wezmę Mardocka.pomoże
jeśli chodzi o przygotowania to wezmę Mardocka.pomoże
Boys and girls, and Mardock...
Na wigilii toporowej padnie ostatni klaps do tegorocznego filmu "toporiadowego". Stąd prośba do wszyskich którzy się wybierają, aby przybyli w koszulkach toporowych. A jeśli nie chcą, to chociaż wzięli koszulkę i założyli na czas kilku ujęć, które zrobimy. Producent powiedział, że orgietka w toporowych koszulkach może się nieźle sprzedać. Sami widzicie, że warto.
wasz Prozac
Na wigilii toporowej padnie ostatni klaps do tegorocznego filmu "toporiadowego". Stąd prośba do wszyskich którzy się wybierają, aby przybyli w koszulkach toporowych. A jeśli nie chcą, to chociaż wzięli koszulkę i założyli na czas kilku ujęć, które zrobimy. Producent powiedział, że orgietka w toporowych koszulkach może się nieźle sprzedać. Sami widzicie, że warto.
wasz Prozac
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.
- DzuDzu
- Hamierykański tomahawek
Dobra, mam taka mała sprawe... rano w kieszeni mialem ok 30 zł wiem ze 20zł jest Piotra S. reszta to nie wiem... mam podejzenia ale w 100% pewny nie jestem.
Niepytajcie jak, dlaczego, itp... Bo ja wiem jeszce mniej ^^
P.S " MuMin... na Sylwestra tez robimy after na kuchni? hehe "
Niepytajcie jak, dlaczego, itp... Bo ja wiem jeszce mniej ^^
P.S " MuMin... na Sylwestra tez robimy after na kuchni? hehe "