ANDRZEJ JANKOWSKI - 30zł
KONRAD KACZMAREK - 15zł
Łukasz Kaczmarek - 15zł
Adam Wojdalski - 15 zł
MATEUSZ OZIMEK - 20zł (rekompensata za antyramę)
PIOTR DARIUSZ PIECH - 15zł
Ryjek, Bączek, Mardok i Paula- po 15zł do ręki
185zł razem
ściana ok 300
dzik ten łeb na zewnątrz i łasica czy tam kuna ukradnięta 300 (tzn tyle do ręki zapłaciłem za ogólne szkody których nie da się odkupić)
reszta odkupiona lub darowana:
deska klozetowa ok 30
kłódka + zawias ponacinany (chcieli oskarzyć nas o włamanie) 20
brama darowane
drzewo ze schowka (tam pare pinkow ale jednak) darowane
kieliszki (dzień wczesniej przyszlo 5 opakowan po 6 nie mam pojecia ile sie ostalo) szklanki 30
sztućce w ognisku w popiole mnie tego wygrzebal multum darowane
jakas pamiatka z medalionem medalion tez z ogniska wyjął darowane
antyramy 8 (Mati zbił jedną oddał z nawiązką

i jakas drewniana figurka (raz wspomniał więc nie przypominałem sie z tym
+2 moje dniówki na załatwienie tego
coś tam jeszcze mówił ale już nie pamiętam w każdym razie to to co dokupiłem czy zostało darowane. Jak już pojechałem po całości to dodam tylko że kiedy zacząłem się z jednym z nich kłócić że to normalna impreza a nie jak on nas tytułował "warchoł" czy "łobuzy" pokazał mi zakrwawione podpaski w kiblu(tzn na spłuczce sobie leżące jak gdyby nigdy nic) i wymiękłem. Dlatego dodałbym do tematu o siekierkiech że musi być higieniczna i o jedną mniej się zrobi.
PS Ale mimo tego wszystkiego jeśli chodzi o dobre imię organizacji "Topory" raczej nie musisz się Hubercie martwić bo na opierdoleniu mnie się skończyło, ale na sam koniec i tak usłyszałem podziękowania dla "nas" i to że jednak źle "nas" ocenił. Ciekaw jestem jakby to wyglądało jakby na kogoś innego spadła ta odpowiedzialność ??
a i zapomniałem podziękować za pomoc i zainteresowanie