HUBERT JANKOWSKI - 15zł
ANDRZEJ JANKOWSKI - 30zł
KONRAD KACZMAREK - 15zł
Łukasz Kaczmarek - 15zł
Adam Wojdalski - 15 zł
MATEUSZ OZIMEK - 20zł (rekompensata za antyramę)
PIOTR DARIUSZ PIECH - 15zł
Ryjek, Bączek, Mardok i Paula- po 15zł do ręki
185zł razem
ściana ok 300
dzik ten łeb na zewnątrz i łasica czy tam kuna ukradnięta 300 (tzn tyle do ręki zapłaciłem za ogólne szkody których nie da się odkupić)
reszta odkupiona lub darowana:
deska klozetowa ok 30
kłódka + zawias ponacinany (chcieli oskarzyć nas o włamanie) 20
brama darowane
drzewo ze schowka (tam pare pinkow ale jednak) darowane
kieliszki (dzień wczesniej przyszlo 5 opakowan po 6 nie mam pojecia ile sie ostalo) szklanki 30
sztućce w ognisku w popiole mnie tego wygrzebal multum darowane
jakas pamiatka z medalionem medalion tez z ogniska wyjął darowane
antyramy 8 (Mati zbił jedną oddał z nawiązką )
i jakas drewniana figurka (raz wspomniał więc nie przypominałem sie z tym
+2 moje dniówki na załatwienie tego
coś tam jeszcze mówił ale już nie pamiętam w każdym razie to to co dokupiłem czy zostało darowane. Jak już pojechałem po całości to dodam tylko że kiedy zacząłem się z jednym z nich kłócić że to normalna impreza a nie jak on nas tytułował "warchoł" czy "łobuzy" pokazał mi zakrwawione podpaski w kiblu(tzn na spłuczce sobie leżące jak gdyby nigdy nic) i wymiękłem. Dlatego dodałbym do tematu o siekierkiech że musi być higieniczna i o jedną mniej się zrobi.
PS Ale mimo tego wszystkiego jeśli chodzi o dobre imię organizacji "Topory" raczej nie musisz się Hubercie martwić bo na opierdoleniu mnie się skończyło, ale na sam koniec i tak usłyszałem podziękowania dla "nas" i to że jednak źle "nas" ocenił. Ciekaw jestem jakby to wyglądało jakby na kogoś innego spadła ta odpowiedzialność ??
a i zapomniałem podziękować za pomoc i zainteresowanie
Przepiórka - reanimacja
Re: Przepiórka - reanimacja
Ostatnio zmieniony 15 gru 2008, 13:56 przez dessmon, łącznie zmieniany 4 razy.
porostu żenada........ dobrze że mnie tam nie było bo bym musiał się wstydzić, choć i tak mi wstyd.... szczęka mi opadła ... Panowie i Panie oby takie zachowanie i imprezy w takim wykonaniu już się nie powtórzyły...
i to inteligentna Polska młodzież i dorośli...TOPORY.... po prostu aż nie chce się wierzyć.
i to inteligentna Polska młodzież i dorośli...TOPORY.... po prostu aż nie chce się wierzyć.
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo
Ja mam pytanie. Czy po tej imprezie nikt nie został lub nie przyjechał, by posprzątać? W jakim stanie była oddawana leśniczówka ? (oprócz tych szkód)
Sodoma i Gmora generalnie.
Po powrocie z Rawy Tęcza i Hunter powiedzieli mi, że impreza była tak udana, że jesteśmy winni właścicielom 600zł za szkody. Dopiero po 5 minutach w to uwierzyłem jak zobaczyłem temat na forum.
Mi też czasem hamulce puszczają no ale... bez przesady.
Po powrocie z Rawy Tęcza i Hunter powiedzieli mi, że impreza była tak udana, że jesteśmy winni właścicielom 600zł za szkody. Dopiero po 5 minutach w to uwierzyłem jak zobaczyłem temat na forum.
Mi też czasem hamulce puszczają no ale... bez przesady.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Bączku sytuacja była trochę pechowa. Mieliśmy oddać klucze w poniedziałek popołudniu ,a następnego dnia przyjechali tam panowie myśliwi na kawę przed polowaniem.
Pewnie gdyby nie to, sytuacja wyglądała by dużo lepiej ,wiele rzeczy da się naprawić ,zamaskować, posprzątać i za nie, nie płacić i w dodatku się nie kompromitować. Mieliśmy pecha co nie zmienia faktu ,że niektórzy naprawdę przegięli.
Pewnie gdyby nie to, sytuacja wyglądała by dużo lepiej ,wiele rzeczy da się naprawić ,zamaskować, posprzątać i za nie, nie płacić i w dodatku się nie kompromitować. Mieliśmy pecha co nie zmienia faktu ,że niektórzy naprawdę przegięli.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Ze względu na dewaluację tematu, przenoszę do archiwum.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.