Prośba

Tutaj zaś, wszelakie stare papierzyska przechowywać będziem.
Awatar użytkownika
Xarion
Wikingowski überaxe
Wikingowski überaxe

Prośba

Post autor: Xarion »

Potrzeba mi plików z filmem zapowiadającym Toporiade 2007 oraz wypowiedź Pana Mochockiego z toporiady 2008. Jeśli ktoś posiada to bardzo prosze o kontakt.
"Ludzie nigdy z takim przekonaniem i z taką radością nie angażują się w czynienie zła jak wówczas, gdy czynią to z pobudek religijnych".
-Blaise Pascal
Awatar użytkownika
Skner
Postrach tajgi
Postrach tajgi

Re: Prośba

Post autor: Skner »

filmik i relacja jest na stronce TOPORIADY, wienc all jest na serwie, pogadaj z Hunterem lub Hotem to pewnie ci to prześlą.
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo
Awatar użytkownika
Hunter
Boski Arcyrozjebca +k1200
Kontakt:

Post autor: Hunter »

ze stronka toporiady to nie taka prosta sprawa ale miec oczywiscie wszystko mam (chyba :P) daj znac jak chcesz zeby ci to przeslac i niema problema
Awatar użytkownika
Xarion
Wikingowski überaxe
Wikingowski überaxe

Wysyłaj wysyłaj! Tylko jak ?? Na poczte się zmiesci? czy z jakiegoś ftp'a mam zassac ?
"Ludzie nigdy z takim przekonaniem i z taką radością nie angażują się w czynienie zła jak wówczas, gdy czynią to z pobudek religijnych".
-Blaise Pascal
Awatar użytkownika
Hunter
Kontakt:

Post autor: Hunter »

http://www.topory.org/video/8.flv zapowiedz
http://www.topory.org/relacje/2008-2.mp3 wypowiedz

jesli nie pasuje ci format zapowiedzi 2007 to niestety innego niemam :P musisz sobie znalezc program ktory ci przerobi albo kogos kto ci znajdzie program ktory ci przerobi ;]
Wszystkie inne filmy sa w tym samym katalogu co zapowiedz tylko z innymi numerkami rzecz jasna (od 1 do 9). Niema tam tylko zapowiedzi 2008.
Awatar użytkownika
Xarion
Wikingowski überaxe
Wikingowski überaxe

Dzięki serdeczne ! Jakoś sobie teraz poradze.
-Blaise Pascal
Zablokowany