Wpadła mi w ręce taka oto kartka i pomyślałem że może wspólnymi siłami dali byśmy rade wygrać.
Treść konkursu:
Sulo POlska Sp.z.o.o Oddział w Tomaszowie Mazowieckim we współpracy z Urzędem Miasta Rawy Mazowieckiej zaprasza mieszkańców miasta Rawy Mazowieckiej do udziału w konkursie "Eko zbiórka". Konkurs dotyczy zbiórki czystego szkła opakowaniowego (butelki i słoiki). Odbiór szkła od uczestników nastąpi 13 grudnia 2008 roku w godz 10.00 - 13.00 na terenie :
1. osiedla Zamkowa Wola - plac obok marketu Carrefour
2. osiedla Solidarności - parking obok garaży
3. osiedla 9-go Maja - boisko osiedlowe
Nagrody SULO Polska sp. z.o.o. za największą ilość zebranego szkła - zestaw kina domowego oraz radiomagnetofon - będą przyznawane w kategorii indywidualnej ( dla SUPER ZBIERACZA) po zakończeniu konkursu.
Regulamin konkursu oraz szczegóły dostępne pod nr tel 046 814 36 74
Moim zdaniem, choć słyszałem już marudzenie, jest to bardzo dobry pomysł powiększenia majątku Toporowego. Każdy kto może dorzucił by coś szklanego i może wygrali byśmy jedną z nagród. W kupie siła. Odebrał bym od wszystkich którzy się zgłoszą, mogę podjechać nawet z przyczepką, butelki, słoiki itp. i w dniu 13 grudnia oddał komisji do zliczenia. Konkurs jest indywidualny, więc zgłaszam się na chętnego reprezentującego Toporów. Jeśli udały by się nam wygrać, nagroda znajdować się będzie w miejscu takim jak np. RPG-owa, bunkier, gdzie każdy będzie z niej mógł korzystać, takie dobro wspólne. Z góry jednak chciałbym zaznaczyć ,że każdy który "dorzuca się" do konkursu automatycznie zgadza się na to aby nagroda była dla wszystkich i wykłócanie się typu " ja dałem 23 słoiki i nagroda bardziej MI się należy", nie będzie nawet brane pod uwagę. Oczywiście istnieje możliwość że zbierzemy tira butelek a i tak nie wygramy...ryzyko konkursowe. Ja bym jedna spróbował
Co kochani powiecie na to? ? ?
Konkurs do 13 grudnia
Re: Konkurs do 13 grudnia
mimo że pomysł trąci nieco absurdem jestem za. Cel szczytny i w tym przypadku mi to wystarcza. Od pewnego już czasu staram się segregować śmieci, więc zawsze trochę tego szkła mam. Dorzucam się. A nuż się uda?
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".
Sposób na wygraną :
W sumie mało czasu ale,
Jankoś zrób impreze na RPG`owej i każdy ma przyjść z własnym prowiantem.
Na drugi dzień gdy trza wszystko posprzątać, macie już odpowiednią ilość szkła.
Ale czy kieliszki też się liczą ?:)
W sumie mało czasu ale,
Jankoś zrób impreze na RPG`owej i każdy ma przyjść z własnym prowiantem.
Na drugi dzień gdy trza wszystko posprzątać, macie już odpowiednią ilość szkła.
Ale czy kieliszki też się liczą ?:)
jestem za.
a szyby mogą być??
a szyby mogą być??
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo
Gdybym ja tylko wczesniej wiedzial
Troche tego sie przez p92 przewalilo, najczesniej jak juz zachce nam sie wyrzucic to wychodzi jakies dwie torby podrozne
Ale i teraz troche sie uchowalo, zwrotnych nie wyrzucamy to oddac mozemy bo w sumie i tak niechce nam sie nigdy brac na wymiane
Mowiles ze moze podjedziecie do nas w weekend wiec jesli bedziecie furka to moglobyscie zabrac.
Troche tego sie przez p92 przewalilo, najczesniej jak juz zachce nam sie wyrzucic to wychodzi jakies dwie torby podrozne
Ale i teraz troche sie uchowalo, zwrotnych nie wyrzucamy to oddac mozemy bo w sumie i tak niechce nam sie nigdy brac na wymiane
Mowiles ze moze podjedziecie do nas w weekend wiec jesli bedziecie furka to moglobyscie zabrac.
Z chęcią też się dołączę tylko nie wiem jak u mnie się to prezentuje bo chyba rodzicie systematycznie wyrzucają tego typu rzeczy. Dzisiaj będę w Rawie to sprawdzę ten stan.
- daf
- Conan™ Seria Limitowana
Sory że dopiero teraz odpisuję, ale miałem straszne urwanie głowy.
Szczerze mówiąc myślałem że trochę więcej osób się zgłosi, ale i tak spróbujemy.
Sąsiad, Bączek proszę was o wysłanie mi na priv informacji kiedy mogę odebrać od was szkło i gdzie mam to zrobić i może dorzućcie nr komórki w razie nie oczekiwanych sytuacji. Wszystkich którzy chcą jeszcze pomóc proszę o to samo, chyba że nie przeszkadza wam udostępnienie tych informacji na forum.
Sknerus tak jak rozmawialiśmy, szyby się raczej nie nadadzą.
Mardocku nie dzielmy skóry na żywym niedźwiedziu
Szczerze mówiąc myślałem że trochę więcej osób się zgłosi, ale i tak spróbujemy.
Sąsiad, Bączek proszę was o wysłanie mi na priv informacji kiedy mogę odebrać od was szkło i gdzie mam to zrobić i może dorzućcie nr komórki w razie nie oczekiwanych sytuacji. Wszystkich którzy chcą jeszcze pomóc proszę o to samo, chyba że nie przeszkadza wam udostępnienie tych informacji na forum.
Sknerus tak jak rozmawialiśmy, szyby się raczej nie nadadzą.
Mardocku nie dzielmy skóry na żywym niedźwiedziu