Chciałbym prosić wszystkich aby spróbowali przypomnieć sobie czego brakuje nam w Klubie.
Nie tylko zgonie ze spisem ,ale także rzeczy ,które były przed przeprowadzką.
Jak to ustalimy będzie nam łatwiej próbować je odzyskać.
Na pewno brakuje:
1.Gry Talizman
2.Jednego albo i dwóch dodatków do Carcassone.
Liczę na tych ,którzy najczęściej bywali w Bunkrze,a potem w Klubie, Pesta,Dafiego,Kiziora,Kabirę ,Ahmeda.
Zwrot "ruchomości" do Bunkra
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Re: Zwrot "ruchomości" do Bunkra
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Jeżeli chodzi o te gry, to ja ich z klubu nie wynosiłem. One brane były na eventy wszelakie, ale kiedy i gdzie zaginęły - nie mam zielonego pojęcia. Głównie były to eventy organizowane dla dzieciaków, wiec tyle wiem.
"Walczyć mogę tylko o coś, co miłuję. Miłuję tylko to, co szanuję, a szanuję jedynie to, co rozumiem." - Adolf Hitler
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Ahmed pisze:Jeżeli chodzi o te gry, to ja ich z klubu nie wynosiłem. One brane były na eventy wszelakie, ale kiedy i gdzie zaginęły - nie mam zielonego pojęcia. Głównie były to eventy organizowane dla dzieciaków, wiec tyle wiem.
Ahmedzie albo nie zrozumiałeś albo co bardziej prawdopodobne nie chciało Ci się przeczytać mojego postu
Ja prosiłem żebyście postarali się przypomnieć sobie czego w Klubie brakuje ,zwłaszcza z czasów przed spisaniem tego i przeprowadzką.
To co ja wymieniłem to był przykład tego jakie braki ja kojarzę.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Tak xD
"Walczyć mogę tylko o coś, co miłuję. Miłuję tylko to, co szanuję, a szanuję jedynie to, co rozumiem." - Adolf Hitler
Cóż - miało zabrzmiec inaczej, no ale nikt nie rozumie moich sucharow... xDD Spoko zastanowię się
Ja mam osadników.