Jak w temacie. Panie i panowie kto może i ma trochę czasu w sobotę po 15.00 proszę o sumienne stawienie się w Bunkrze by pomóc przy przeprowadzce. Im więcej osób tym szybciej to załatwimy. Zatem zgłaszać gotowość!!!
sms na 601 952 805
i do zobaczenia!
Pomoc przy przeprowadzce z Bunkra
Pomoc przy przeprowadzce z Bunkra
(...)gdyż erpegi drogi Graczu są jak śilnik w odkurzaczu
wciągną ciebie i twych ziomali lecz wyjdziecie z tego cali
bo cóż może być lepszego niż SESYJA na CAŁEGO?!
Re: Pomoc przy przeprowadzce z Bunkra
Ja niestety odpadam. Pracuję w sobotę
Bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomogli przy przeprowadzce do nowej siedziby Stowarzyszenia. Wszystko poszło gładko i jak należy. a teraz ustalmy termin by zjawić się już w siedzibie 2.0, uporządkować wszystko, i świętować porządną sesją...
(...)gdyż erpegi drogi Graczu są jak śilnik w odkurzaczu
- daf
- Conan™ Seria Limitowana
Ja również chciałem podziękować osobom które nam pomogły w sobotę, a było na prawdę przy tym sporo roboty.
W przeprowadzce pomagali Mati i Tęcza, którzy tak jak kiedyś powiedzieli, nie są już w Toporach ale jak mogą to pomogą, Hunter, Pest i jego trzech kolegów których imion niestety nie pamiętam, Bakusiowa, Walentyna, Nitka i oczywiście Jankes.
W przeprowadzce pomagali Mati i Tęcza, którzy tak jak kiedyś powiedzieli, nie są już w Toporach ale jak mogą to pomogą, Hunter, Pest i jego trzech kolegów których imion niestety nie pamiętam, Bakusiowa, Walentyna, Nitka i oczywiście Jankes.