Sondaż przedwyborczy
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Sondaż przedwyborczy
Mam nadzieję ,że nikogo nie zbulwersuje tym tematem. Zwyczajnie ciekawy jestem.
Na kogo będziesz głosować w nadchodzących wyborach do europarlamentu ?
Na kogo będziesz głosować w nadchodzących wyborach do europarlamentu ?
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Re: Sondaż przedwyborczy
Unia Polityki Realnej
"UPR, przejmie ster!" jak już ktoś kiedyś ładnie na tym forum napisał
"UPR, przejmie ster!" jak już ktoś kiedyś ładnie na tym forum napisał

Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
- savarian
- Postrach tajgi
- Kontakt:
Ja generalnie mam na te wybory konkretnie wyje...ane
Jeśli w jakimś pijackim amoku dotrę przed urny to zapewne zagłosuje na jakąś centrolewice ale tylko dlatego, że komendant, naczelnik, marszałek Józef Piłsudski zrezygnował z kandydowania...
BTW: UPR Rulesuje, niestety jest postrzegana (poprzez swego lidera) jako błazenada polskiej scen politycznej, której szanse na zrobienie czegokolwiek są minimalne. A ja nie lubię oddawać głosów na coś co jest skazane na porażkę. Więc zagłosuje sobie na coś jeszcze innego ;p ;p dla przekory
Ale ze mnie anarchistyczna, niepoprawna społecznie jednostka

Jeśli w jakimś pijackim amoku dotrę przed urny to zapewne zagłosuje na jakąś centrolewice ale tylko dlatego, że komendant, naczelnik, marszałek Józef Piłsudski zrezygnował z kandydowania...
BTW: UPR Rulesuje, niestety jest postrzegana (poprzez swego lidera) jako błazenada polskiej scen politycznej, której szanse na zrobienie czegokolwiek są minimalne. A ja nie lubię oddawać głosów na coś co jest skazane na porażkę. Więc zagłosuje sobie na coś jeszcze innego ;p ;p dla przekory

Ale ze mnie anarchistyczna, niepoprawna społecznie jednostka

"Na harfach morze gra;
Kłębi się rajów pożoga;
I słońce, mój wróg słońce;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Kłębi się rajów pożoga;
I słońce, mój wróg słońce;
wschodzi wielbiąc Boga!"
- Przemas
- Polucja drwala
Według mnie nie powinno zakładać takich tematów zwłaszcza przed wyborami, na kogo będę głosował to jest tylko i wyłącznie moja sprawa i nikogo nie powinno to interesować. Jest to forum publiczne i każdy ma wstęp do niego, więc moim zdaniem nie powinno byc tu takich tematów które poruszają takie sprawy jak
polityka, homo/heteroseksualizm, wyznanie czy też kultury danego człowieka czyli żadnych spraw prywatnych i światopoglądowych nie będę tu wspominał o propagandzie <komunistycznej i nazistowskiej, antysemistycznej> które są zgodnie z naszym prawem karane.
polityka, homo/heteroseksualizm, wyznanie czy też kultury danego człowieka czyli żadnych spraw prywatnych i światopoglądowych nie będę tu wspominał o propagandzie <komunistycznej i nazistowskiej, antysemistycznej> które są zgodnie z naszym prawem karane.
Niemiec Moskal Nie Osiędzie,
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Nie zgadzam się z kolegą Przemasem gdyż:
Ankieta jest anonimowa - tak jak np. ankiety robione przez biura pomiaru opinii publicznej.
Ankieta jest dobrowolna, więc nie łamie żadnego prawa, a to że masz prawo do zachowania w tajemnicy swoich poglądów nie jest równoznaczne z tym, ze nie masz prawa do ich manifestowania, nawet publicznego jeśli masz na to ochotę.
W naszym kraju istnieje coś takiego jak wolność słowa, która gwarantuje, że wszystkie wymienione przez ciebie sprawy wolno poruszać gdzie się chce (wyłączając z tego propagandę promującą systemy totalitarne). Co więcej nie widzę powodów, dla których nie moglibyśmy rozmawiać tu o sprawach ważnych/poważnych/kontrowersyjnych. Pleść bzdury o dupie Maryni to wolno a porozmawiać o preferencjach politycznych nie wolno?
Z tego co sie orientuję agitacja przedwyborcza również jest dopuszczalna za pomocą takiego medium jak internet i można ją prowadzić na własną rękę tylko w imię swoich przekonań (chociaż tutaj nikt takiej nie prowadzi) nawet na forum Topory, chociaż uważam, że było by to w złym tonie odrobinę.
Ankieta jest anonimowa - tak jak np. ankiety robione przez biura pomiaru opinii publicznej.
Ankieta jest dobrowolna, więc nie łamie żadnego prawa, a to że masz prawo do zachowania w tajemnicy swoich poglądów nie jest równoznaczne z tym, ze nie masz prawa do ich manifestowania, nawet publicznego jeśli masz na to ochotę.
W naszym kraju istnieje coś takiego jak wolność słowa, która gwarantuje, że wszystkie wymienione przez ciebie sprawy wolno poruszać gdzie się chce (wyłączając z tego propagandę promującą systemy totalitarne). Co więcej nie widzę powodów, dla których nie moglibyśmy rozmawiać tu o sprawach ważnych/poważnych/kontrowersyjnych. Pleść bzdury o dupie Maryni to wolno a porozmawiać o preferencjach politycznych nie wolno?
Z tego co sie orientuję agitacja przedwyborcza również jest dopuszczalna za pomocą takiego medium jak internet i można ją prowadzić na własną rękę tylko w imię swoich przekonań (chociaż tutaj nikt takiej nie prowadzi) nawet na forum Topory, chociaż uważam, że było by to w złym tonie odrobinę.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Maciek wyczerpał swoją odpowiedzią temat. Nic dodać nic ująć.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
UPR - bo jeszcze na nich nie głosowałem, bo ich poglądy stały mi się ostatnio dość bliskie, bo mam dość "bandy czworga", bo tak.
Jestem człowiekiem odpowiedzialnym i spełnię swój obywatelski obowiązek.
Jestem człowiekiem odpowiedzialnym i spełnię swój obywatelski obowiązek.
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".
nie bedzie mi jeszcze dane glosowac, ale gdybym glosowal to bylby to UPR (Sąsiad tak zarządził i ch**).