Patologie(patologiczne filmiki ,zdjęcia i audio)
Re: Patologie(patologiczne filmiki ,zdjęcia i audio)
Nowy Remi:
http://www.youtube.com/watch?v=SDTy716dKmg
"Kładę laskę na to czy masz dysleksję, dysortografię, dysgrafię czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj się, bo napierdzielanie ortami jak gnojem po polu to zwykłe niedbalstwo!"
Ja się tym filmikiem czuję urażony. Jeśli nie znajdą się głosy przeciwne usuwam za 24h.Ziomek pisze:Nowy Remi:
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
"Patologie(patologiczne filmiki ,zdjęcia i audio)"
sprzeciwiam sie
sprzeciwiam sie
Ja również! Ryjek, nie ma takiego kasowania. Do widzenia.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
Gdyby było, to bym skasował nie pytając się nikogo o zdanie.Sekret pisze:Ja również! Ryjek, nie ma takiego kasowania. Do widzenia.
Remi mnie nie tylko nie śmieszy, po prostu go nie lubię. Ale ten filmik mnie obrzydził.
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Ryjek, naprawdę obrzydziły cię dwa pluszowe króliki rżnące myśliwego ? Wydaje mi się, że słyszę 20 obrzydliwszych żartów/anegdot/opisów rzeczywistych sytuacji przy okazji każdej sesji lub imprezy.
Z ciekawości pytam.
Z ciekawości pytam.
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.
Może to źle świadczy o mnie, nie obrzydzają mnie w takim stopniu pedofilskie dowcipy, te wszystkie obrzydliwe anegdoty (opisy rzeczywistych sytuacji? ). Ale w tych dwóch królikach i wypiętej... tego spoconego pana było coś... niesmacznego.Prozac pisze:Ryjek, naprawdę obrzydziły cię dwa pluszowe króliki rżnące myśliwego ? Wydaje mi się, że słyszę 20 obrzydliwszych żartów/anegdot/opisów rzeczywistych sytuacji przy okazji każdej sesji lub imprezy.
Z ciekawości pytam.
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Jaki Ty się wrażliwy zrobiłeś . Remi faktycznie ma czasami głupie (wręcz kretyńskie) filmiki, ale nie obrzydliwe i niesmaczne. W tym, moim zdaniem, jest lepszy od Jackass'ów . Bo powiedz, kto by wpadł na to, co on w filmiku z mistrzostwami Francji, gdzie przebrał się za jednego z piłkarzy, ściskał dłoń prezydentowi i trzymał puchar wraz z innymi "prawdziwymi" piłkarzami ?
- Hotshot
- Postrach tajgi
- Kontakt:
Hotshot Biały