Uwaga Nowy Serwer WoW!

A tu Pany Braty chleją, mordy wydzierają i gawędzą se o Marysinej rzyci.
Awatar użytkownika
Hotshot
Postrach tajgi
Postrach tajgi
Kontakt:

Re: Uwaga Nowy Serwer WoW!

Post autor: Hotshot »

od tegorocznej toporiady sam zes udowodnil, zes jest elf a nie pokurcz... w sumie mi to wszystko jedno kogo zabije, czy elfa czy pokurcza... ale jesli pokurcze chca miec miedzy soba elfa to wporzo
Hotshot Biały
Awatar użytkownika
Brox
Zemsta neandertala
Zemsta neandertala

Post autor: Brox »

Właśnie... na jakim to w końcu patchu stoi? bo jeżeli na niższym niż 3.2.0 to muszę pogrzebać na dysku gdzieś jakieś starsze wersje... Uroki grania na globie :P Ale i tak mi się pre-paid skończył, to chętnie zobaczę jak to będzie wyglądało. Jeżeli nie będzie zbyt dużo bugów przeszkadzających w grze, to bardzo chętnie zostanę i zagram na servie RP, bo na globie ne utrzymują tego klimatu i i tak robi się z tego zwykłe PVP.
Alt, Shift i Słownik Ortograficzny nie gryzą, ja z nich korzystam...
Awatar użytkownika
Kraszan
Postrach tajgi
Postrach tajgi
Kontakt:

Post autor: Kraszan »

płyty z grami będę ja wysyłał. poproszę wtedy dane do wysyłki na meila rk@herkules.com.pl lub rafalkraska@onet.pl . tylko bez przegięć. płyty bedą dostępne od czwartku wraz z instrukcją obsługi jak wejść na serwer i jak zainstalować ( jak Slemm zdąży mi podesłać ) . Póki co zbierajmy każdy kto może ekipe. im nas więcej na starcie tym ciekawiej będzie później.
Obrazek
Awatar użytkownika
Ślimak
Conan™ Seria Limitowana
Conan™ Seria Limitowana
Kontakt:

Post autor: Ślimak »

Brox pisze:Właśnie... na jakim to w końcu patchu stoi?
Ślimak pisze:3.1.3 ma być
I tak właśnie jest. 3.1.3
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Awatar użytkownika
Skner
Postrach tajgi
Postrach tajgi

Post autor: Skner »

czy bedzie jakies forum serwerowe?? czy poprostu moze dzial tu zrobic?? jaki set realmlist??? nazwa serweraq??
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo
Awatar użytkownika
Ślimak
Conan™ Seria Limitowana
Conan™ Seria Limitowana
Kontakt:

Post autor: Ślimak »

Wszystko w swoim czasie towarzyszu Skner...
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Awatar użytkownika
Sekret
Wikingowski überaxe
Wikingowski überaxe

Post autor: Sekret »

Fajnie, fajnie. Będzie ciekawie. :D
Podpisy są fajne, więc mam i ja. :P
Awatar użytkownika
Hunter
Boski Arcyrozjebca +k1200
Boski Arcyrozjebca +k1200
Kontakt:

Post autor: Hunter »

bede sie za was modlil...
Awatar użytkownika
^sadam
Katowski No. 666
Katowski No. 666
Kontakt:

Post autor: ^sadam »

A jak z AddOnami będzie? Mam taką dziwną przypadłość, że zacząłem z ciekawości grać na zagranicznym serwerze z przyspieszonymi gainami, coby obczaić inne klasy i okazało się, że połowa moich Addów nie działa :cry: . Ten nowy serwer stoi na 3.1.3, tak samo jak mój stary, zmieniłem tylko realmlist, a QH, QuestGuru, Gatherer, Atlas nie działają (+ niektóre pomniejsze). Zastanawiam się czy to nie wina emulatora czy ekipy, więc prosiłbym, żeby na naszym serwerze działały wszystkie addy pisane pod 3.1.3 :P.

PS: Sleem, jeśli nie wiesz jak to zrobili na Allseronie, to zapytaj swojego kolegi Eliota, może Ci pomoże :twisted: .
Obrazek
Awatar użytkownika
Kraszan
Postrach tajgi
Postrach tajgi
Kontakt:

Post autor: Kraszan »

Eliot już nie jest kolegą Sleema o ile mi wiadomo od jakiś 3 lat :evil: . a co do pomocy to i tak by nie pomógł w imie swoich wyimaginowanych chorych zasad.
Obrazek
ODPOWIEDZ