Mistrzowie słowa
Re: Mistrzowie słowa
Sytuacja była taka, że zaczęły się tańce a Jankoś siedział na kanapie, a ja na jego kolanach i się wygłupiałam. I ktoś coś mówił o tańczeniu no i tak mi się wypsnęło
Pasterka u Żaka, Mardock męczy się próbując otworzyć sok. Jak mówi chce oderwać folię zabezpieczającą, a nie ją przebijać. Wykorzystuję chwilę jego nieuwagi, robię dziurkę i mądrze stwierdzam:
Nie zawsze można wyrywać. Czasami trzeba przebić.
Co naraża mnie na natychmiastową ciętą ripostę Marcina:
...ale czasami, żeby móc przebić najpierw trzeba wyrwać!
Nie zawsze można wyrywać. Czasami trzeba przebić.
Co naraża mnie na natychmiastową ciętą ripostę Marcina:
...ale czasami, żeby móc przebić najpierw trzeba wyrwać!
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
KURWA CO?!?!
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Którego słowa nie rozumiesz ? Soki w kartonach mają taką folijkę pod zamknięciem i żeby pić, trzeba ją zerwać.. Ryjek wymyślił nowy sposób, żeby się jej pozbyć: przebić ją, zamiast zerwać. Reszta chyba jest jasna .
"O żesz ty chuju"
No nie ma co. ŁADNY tekst.
Dobra moze troche za mocno to zabrzmialo wiec wytlumacze.
"Kurwa co?"
Siedzielismy sobie w shishy u teczy (jak jeszcze tam pracowal). Murdock byl niemilosiernie przez Tecze jechany. W pewnym momencie chcial cos Teczy odpowiedziec, zastanawia sie ze az czacha mu dymi i wypowiada ta niezwkle cieta riposte.
"O żesz ty chuju"
Sadam myslal ze moje "Kurwa co?" bylo oznaka niezrozumienia, a ze tak nie bylo to zastosowalem NAJBARDZIEJ CIETA RIPOSTE NA SWIECIE. Oczywiscie nie jestem jej autorem, a pochodzi z tad:
http://www.youtube.com/watch?v=Mf189tMKFeQ
Wszystko wyniknelo dla tego ze Ryjek napisal cos tam o cietej riposcie.
"Kurwa co?"
Siedzielismy sobie w shishy u teczy (jak jeszcze tam pracowal). Murdock byl niemilosiernie przez Tecze jechany. W pewnym momencie chcial cos Teczy odpowiedziec, zastanawia sie ze az czacha mu dymi i wypowiada ta niezwkle cieta riposte.
"O żesz ty chuju"
Sadam myslal ze moje "Kurwa co?" bylo oznaka niezrozumienia, a ze tak nie bylo to zastosowalem NAJBARDZIEJ CIETA RIPOSTE NA SWIECIE. Oczywiscie nie jestem jej autorem, a pochodzi z tad:
http://www.youtube.com/watch?v=Mf189tMKFeQ
Wszystko wyniknelo dla tego ze Ryjek napisal cos tam o cietej riposcie.
Impreza na p92. Ziomal drażniąc psa Badi (który nie wiem czemu gryzł mnie) rzuca tekstem: "Bo to jest kwestia wsadzenia palca w odpowiednie miejsce" - oczywiście chodziło mu o to, że jak wsadzisz palca odpowiednio daleko w psią mordę, to nie jest w stanie Cię ugryźć. Miało być dobrze, a wyszło jak zawsze
"Kładę laskę na to czy masz dysleksję, dysortografię, dysgrafię czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj się, bo napierdzielanie ortami jak gnojem po polu to zwykłe niedbalstwo!"
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Zmierzamy na RPGową. Ja Ruda, Iga i Kaczy(jego pierwsza wizyta na RPG) kiedy idziemy Mszczonowską wszystkie psy z chcą Nas zagryźć i zaszczekać:) w pewnym momencie wkurwiony Kaczy krzyczy do najbardziej zajadłego z psów krzyczy:
Twoja matka była suką!!!
Twoja matka była suką!!!
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
-
- Hamierykański tomahawek
..buhaha normalnie z wałsnej woli oddaję koronę mistrzyni ciętej riposty ..