Uwaga Nowy Serwer WoW!
Re: Uwaga Nowy Serwer WoW!
Trochę wspomnień, dobra książka i już się nakręciłem. Będę grał. Ogarniemy z Yagiem krasnoludy.
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Już lepiej krasnale niż yelfy
. Nie chcemy Blood Elfów na serwerze! Zresztą... ktoś by musiał być masochistą, żeby zagrać na tym serwie BE
.

Super, gra działa ale zajmuje 996 mb a po ręcznym uruchomieniu ściągania występuje błąd "next patch data unaviable". Więc bez dysku się nie obędzie 

„Szlachetne zdrowie nikt się nie dowie jako smakujesz aż się zepsujesz…”
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Dam ci na płytach jakby co.
Uwaga od wczoraj serwer stoi - tydzień beta testów od poniedziałku i lecimy.
Uwaga od wczoraj serwer stoi - tydzień beta testów od poniedziałku i lecimy.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Ja zagram BE!!!
Jak się ogarnę to może za parę dni zawitam.
NE Druid pewnie
NE Druid pewnie

ma ktoś windoze??? bo cos mi sie sypnęło mam nadzieje ze to nie karata graficzna.. AAAAA!!!!!!
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo
No przecież Ci mówiłem, że mam obraz na dysku. Tylko płytę mi musisz przynieść...
"Kładę laskę na to czy masz dysleksję, dysortografię, dysgrafię czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj się, bo napierdzielanie ortami jak gnojem po polu to zwykłe niedbalstwo!"
Hot, sam jesteś chybaelfem. Od początku było wiadomo, że krasnoludy to jedyna słuszna rasa w tej grze.
A tak już poważnie to ja z zapytaniem jakie dodatki są wymagane? I TBC i WotLK? Plus jak to patchować (w jakiej kolejności)?
A tak już poważnie to ja z zapytaniem jakie dodatki są wymagane? I TBC i WotLK? Plus jak to patchować (w jakiej kolejności)?