Ja.Sekret pisze:Bo któż nie zna Fallout'a?!
Kto zna Fallouta
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Kto zna Fallouta
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Re: Rawski dzień RPG
Maciek...jeśli to prawda, to ja przestaje znać Ciebie.Ślimak pisze:Ja.Sekret pisze:Bo któż nie zna Fallout'a?!
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
- Ślimak
- Kontakt:
To prawda.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
No to i ja straciłem własnie kolegę... też nie znam Fallout'aSekret pisze:Maciek...jeśli to prawda, to ja przestaje znać Ciebie.Ślimak pisze:Ja.Sekret pisze:Bo któż nie zna Fallout'a?!
"Ludzie nigdy z takim przekonaniem i z taką radością nie angażują się w czynienie zła jak wówczas, gdy czynią to z pobudek religijnych".
-Blaise Pascal
-Blaise Pascal
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Kto to jest ten Falauta? Też nie znam typa?
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Napisałbyś, że chyba wszyscy wiedzą gdzie mieszka Hubert, a i tak połowa z nich napisze, że nigdy u niego nie była i jeszcze będą myśleć, że są śmieszni .Sekret pisze:Maciek...jeśli to prawda, to ja przestaje znać Ciebie.Ślimak pisze:Ja.Sekret pisze:Bo któż nie zna Fallout'a?!
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
- Ślimak
- Kontakt:
Nie wiem Rajdżelu, czy pijesz do mnie czy nie, ale ja grałem w któregoś tam Fallouta 20 minut i mi się nie podobał, więc mogę z czystym sumieniem napisać, że go nie znam i wcale nie próbowałem być śmieszny. Po prostu stwierdzam fakty.
Dobra Panowie skończcie spam z tym Falloutem - kto zna ten zna, kto nie to nie i wszystko. Temat wątku jest zupełnie inny, a przez takie spamy nie chce mi się w ogóle zaglądać do takich wątków.
Nasz spam przeniesiony do zamtuzu - Jankoś
Nasz spam przeniesiony do zamtuzu - Jankoś
"Człowiek wykorzystuje 10% mózgu - resztę przeznaczam na alkoholizm!" J. Wędrowycz