Proponuję nowy temat na forum, w którym umieszczać będziemy "nieznane wcześniej, interesujące szczegóły lub fakt"
Na początek 15 ciekawostek o bananach
Ciekawostki
Ciekawostki
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Re: Ciekawostki
A propos ciekawostki nr jeden.
Wszystkie owoce i warzywa są naturalnie radioaktywne i banany akurat w tej dziedzinie nie przodują. O wiele bardziej radioaktywne są grzyby czy groch, a porównywalne są jabłka, więc nie ma się czym przejmować, jedzcie spokojnie
Wiem bo sam zmierzyłem
Wszystkie owoce i warzywa są naturalnie radioaktywne i banany akurat w tej dziedzinie nie przodują. O wiele bardziej radioaktywne są grzyby czy groch, a porównywalne są jabłka, więc nie ma się czym przejmować, jedzcie spokojnie
Wiem bo sam zmierzyłem
Kto gra w RPG, żyje podwójnie
Bananie: Grzyby nie są ani owocem, ani warzywem, nawet nie są zaliczane do roślin.
la la la alko-ninja!
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
A ślimak to ryba lądowa...
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Można do Ciebie od dziś mówić Rybko?:)Ślimak pisze:A ślimak to ryba lądowa...
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Tak, nie, coca cola... a nie... to czwarte...
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Jankoś pisze:Można do Ciebie od dziś mówić Rybko?:)Ślimak pisze:A ślimak to ryba lądowa...
Protestuję! ;>
Liczba graczy. Nie ilość. Na mój ogon! <><