Klimatyczne trailery z gier
Re: Klimatyczne trailery z gier
Zwiastan taki sobie. Ale w multipleju moze wymiatac! Nocke trzeba bedzie urządzić
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.
No pacz... A mi się właśnie podoba, ładne i z pomysłem.
Natomiast widziałem gameplay i wygląda mocno tak sobie - alieny głupkowate, tańcują wokół gracza, kwas który z nich tryska nie krzywdzi, podobnie trupy...
ZA MOICH CZASÓW, alieny rozwalało się z daleka. Jak podbiegł blisko to albo było po sprawie, albo jak udało się go ustrzelić to zalewał cię kwasem. Po ich trupach też nie wolno było łazić... Granie Marinem w AVP było prawdziwym survivalem. Oczywiście mowa o jedynce.
Natomiast widziałem gameplay i wygląda mocno tak sobie - alieny głupkowate, tańcują wokół gracza, kwas który z nich tryska nie krzywdzi, podobnie trupy...
ZA MOICH CZASÓW, alieny rozwalało się z daleka. Jak podbiegł blisko to albo było po sprawie, albo jak udało się go ustrzelić to zalewał cię kwasem. Po ich trupach też nie wolno było łazić... Granie Marinem w AVP było prawdziwym survivalem. Oczywiście mowa o jedynce.
Mateusz "Craven" Wielgosz
PRZYJACIEL TOPORÓW
PRZYJACIEL TOPORÓW
Zwiastun słaby, bo za krótki. No a poza tym to i tak w to nie zagrasz Kamil, bo ty przecież już nie grasz w gry (twoje słowa).Gerber pisze:Coś dla fanów Aliena: (a myślę, że naszym towarzystwie takich nie brakuje )
Nowy trailer do Aliens: Colonial Marines:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... fOOOAN9e9w
Wierzcie lub nie ale już 6 lat czekam na tą cholerną grę... Jednym z powodów dlaczego tak jej wyczekuje to to, że kampanię będzie można ukończyć w kooperacji w 4 osoby
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
A mnie się Sekret wydaje, że po 6 latach czekania to jednak zagram
I nie Ty będziesz o tym decydował! Bijaaacz!
I nie Ty będziesz o tym decydował! Bijaaacz!
Ostatnio zmieniony 01 lut 2012, 20:35 przez Gerber, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie grasz w gry? Nawet w TOMB RAIDER?!
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Ostatnio staram się grać w "Życie". W c..(brak kultury)..j ciężka giera... jak się ją przejdzie to podobno ma się dostęp do dodatku "Hellfire".
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Dla mnie genialnym pomysłem w AVP 1 było to, że nie dało się ustrzelić wszystkich Alienów na danym levelu. Po prostu ciągle wyłaziły. Mogły się pojawić w miejscu, które już teoretycznie oczyściłeś. To potęgowało uczucie zagrożenia i osaczenia. Pamiętam jak potrafiłem czasami dobre 8-10 minut stać w miejscu i wpatrywać się w radar oraz słuchać jego złowieszczego pikania . Szkoda, że dwójka poszła już w kierunku zwykłych strzelanek i straciła trochę na swoim klimacie.Craven pisze: ZA MOICH CZASÓW, alieny rozwalało się z daleka. Jak podbiegł blisko to albo było po sprawie, albo jak udało się go ustrzelić to zalewał cię kwasem. Po ich trupach też nie wolno było łazić... Granie Marinem w AVP było prawdziwym survivalem. Oczywiście mowa o jedynce.
- kryka
- Hamierykański tomahawek
Moze nie trailer ale tez dobre:D
http://www.youtube.com/watch?v=p14wjAukppg
http://www.youtube.com/watch?v=p14wjAukppg
Cry "Havoc!" and let slip the dogs of war.