Fimowo Bunkrowo
Re: Fimowo Bunkrowo
Dobrze Jankoś. "Kula" też jest zajebista jeśli chodzi o te klimaty. Tylko ja widziałem ją już naprawdę sporo razy ale jeśli inni nie widzieli lub nie pamiętają jej dobrze to jak najbardziej trzeba ją puścić.
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Z nowszych filmów nie ustępujących (no może trochę) klimatem Waszym propozycjom - Pandorum. Jeśli ktoś nie widział - polecam. Skojarzyło mi się to z "Kulą". Też dużo schiz jest, klaustrofobia, zagubienie itd.
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Z tego co wyczytałem to jakiś prequel obcego, tak? Nawet jeśli obcych tam nie będzie . Widzę tam w 0:45 space jockeya z pierwszej części filmu i parę innych smaczków. Też czekam z niecierpliwością na ten film.
potwierdzam. Dobry film. Nie rzuca na kolana, ale ogląda się z przyjemnością. Ja osobiście polecam "Outlandera" z Jimem Caviezelem. Połączenie "13 wojownika" i "Obcego". Też rzetelne kino.^sadam pisze:Z nowszych filmów nie ustępujących (no może trochę) klimatem Waszym propozycjom - Pandorum.
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".
Może w ten weekend odpalimy parę filmów w bunkrze? Jest ktoś chętny?
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Jak możecie w piątek to ja z chęcią.
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
Dla mnie może być sobota. Tylko musimy projektor skołować, może Pan Andrzej nam pomoże w tej sprawie?