Chinese Democracy

O wszechstronności naszej gadać będziem, o polityce i mszach kościelnych takoż.
Awatar użytkownika
Rijel
Boski Arcyrozjebca +k1200
Boski Arcyrozjebca +k1200

Re: Chinese Democracy

Post autor: Rijel »

Prince of Darkness pisze:Razi mnie tego typu reklama, a raczej fakt, że ktoś uważa, że dzięki takim przekazom kupimy jego produkt. Psychologia sprzedaży bazująca na instynkcie stadnym.
Nas może razić, ale jest skuteczna.
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Awatar użytkownika
Wiś
Wikingowski überaxe
Wikingowski überaxe

Post autor: Wiś »

Ilość nie musi być wyznacznikiem jakości, ale czasem jest. Akurat w przypadku ChD to nia ma się nijak do prawdy, ponieważ pare dni temu pękło na świecie 2 mln sprzedanych egz. (tak, ja to wiem bez zaglądania na wikipedie ;) ). Wynik jak na tak długo wyczekiwaną płytę bardzo mierny, chociaż można go bronić tym, że promocja była mniej niż żadna. Axl nie pjawił się publicznie od ponad pół roku, to o czymś świadczy. Materiał w tym przypadku broni się sam, ale nie rozumiem na przykład wyników Metallic'i czy AC/DC. Obie płyty są bardzo przeciętne (szczególnie Mety), a nakłady lecą w złotach, platynach i diamentach. Ale taki jest obecnie rynek muzyczny. Kiedyś za tą ilością szła jakość, teraz niekoniecznie.
Awatar użytkownika
Mardock
Wikingowski überaxe
Wikingowski überaxe

Post autor: Mardock »

Drwiciel pisze: ale nie rozumiem na przykład wyników Metallic'i czy AC/DC. Obie płyty są bardzo przeciętne (szczególnie Mety)
Ja Ci dam!Nowa plyta Metallicy jest zacna i prawa.Jest metallicowa czego brakowalo st.anger (fuuj!),do mnie bardzo przemawia.Zyskuje u mnie z kazdym przesłuchaniem.dla mnie lepsza od nowej plyty Gunsów.
O o!
Awatar użytkownika
Wiś
Wikingowski überaxe
Wikingowski überaxe

Post autor: Wiś »

Mardock pisze: Ja Ci dam!Nowa plyta Metallicy jest zacna i prawa.Jest metallicowa czego brakowalo st.anger (fuuj!),do mnie bardzo przemawia.Zyskuje u mnie z kazdym przesłuchaniem.dla mnie lepsza od nowej plyty Gunsów.
No to Mardoczku skrobnij recke, załóż temat - będzie co robić na forum. ;)
Awatar użytkownika
Mardock
Wikingowski überaxe
Wikingowski überaxe

Post autor: Mardock »

jak juz uwale studia,nosiłem sie z tym zamiarem zreszta,ale zaczekam do konca wojny tfu tzn sesji
O o!
ODPOWIEDZ