Deadlands u Sekreta
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Deadlands u Sekreta
Hunter wrócił,kiedy gramy? 

"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Re: Deadlands u Sekreta
W weekend Jankosia nie ma, to może w poniedziałek albo wtorek? Mi pasują oba dni.
- Jankoś
- Kontakt:
Wtorek u mnie raczej odpada. Spróbujmy poniedziałek.
No Panowie u mnie każdy poniedziałek odpada, bo mam wtedy piłkę. Reszta dni do uzgodnienia. Piszcie, kiedy wam by odpowiadało, a ja będę próbował się dostosować.
Podpisy są fajne, więc mam i ja. 

- Jankoś
- Kontakt:
Wobec tego środa?
Mi oczywiście pasuje
Mnie nie pasowało w ogóle, ale że was strasznie lubię i oczekuję jutro namacalnych dowodów wdzięczności, to skorygowałem sobie plan tygodnia i też mogę.
Uprzedzam, że zaczynamy punktualnie o 19:00 (dopiero z pracy wrócę ok 18:40 więc wcześniej nie dam rady). Prosiłbym o punktualność, bo czas mam do max 23:15 oraz odpowiednie zachowanie na sesji. 

Ja odpadam. Grajcie beze mnie.
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Panowie przypominam po raz ostatni, żebyście na następną sesję mieli przygotowane dla mnie dossier swoich postaci. Tak jak wspominałem nie interesuje mnie tylko prosta historia postaci na odwal się w stylu "..urodziłem się w Denver, mam 3 siostry i chomika, w wieku 7 lat kopnął mnie koń i od tej pory jestem rewolwerowcem". 
Ważne dla mnie są takie aspekty jak:
1. Profil cech fizycznych (ogólny wygląd zewnętrzny, postura, rasa, narodowość, znaki szczególne itp.)
2. Profil psychiczny (wady, zalety - uwzględnijcie swoje przewagi i zawady; charakterystyczne cechy, które mocno się u was uzewnętrzniają, coś co każdy może u was zobaczyć; choroby psychiczne, nałogi, urojenia, lęki itp.)
3. Światopogląd i system wartości (w co wierzycie, co was motywuje, deprymuje, denerwuje, uszczęśliwia, co podziwiacie, czym gardzicie, co jest dla was ważne w życiu, do czego dążycie, etc)
4. Krótka kronika doczesnego żywota (imię, nazwisko, ewentualny alias lub fikcyjne dane, pochodzenie, obecne miejsce zamieszkania, rodzina, nieruchomości, czym się paraliście, czym się zajmujecie obecnie, przyjaciele, wrogowie)
5. Fajnie by było dodać jakąś prostą grafikę/portret przedstawiającą waszego bohatera.

Ważne dla mnie są takie aspekty jak:
1. Profil cech fizycznych (ogólny wygląd zewnętrzny, postura, rasa, narodowość, znaki szczególne itp.)
2. Profil psychiczny (wady, zalety - uwzględnijcie swoje przewagi i zawady; charakterystyczne cechy, które mocno się u was uzewnętrzniają, coś co każdy może u was zobaczyć; choroby psychiczne, nałogi, urojenia, lęki itp.)
3. Światopogląd i system wartości (w co wierzycie, co was motywuje, deprymuje, denerwuje, uszczęśliwia, co podziwiacie, czym gardzicie, co jest dla was ważne w życiu, do czego dążycie, etc)
4. Krótka kronika doczesnego żywota (imię, nazwisko, ewentualny alias lub fikcyjne dane, pochodzenie, obecne miejsce zamieszkania, rodzina, nieruchomości, czym się paraliście, czym się zajmujecie obecnie, przyjaciele, wrogowie)
5. Fajnie by było dodać jakąś prostą grafikę/portret przedstawiającą waszego bohatera.