Najbliższy weekend będę mógł wreszcie spędzić cały w Rawie. A że dawno nie miałem przyjemności poerpegować to mam propozycję sesji w najbliższą niedzielę.
Poprowadziłbym przygodę stworzoną na zeszłoroczną Toporiadę o roboczej nazwie "Ja_robot".
Poniżej załączam PDF z kartami postaci. Chętnych proszę o informowanie kim chcą zagrać - wybór postaci na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy" Mam nadzieję, że plik ten również dobrze przedstawi klimat sesji
Oczywiście będę w Rawie (od piątku) i zgłaszam chęć gry .
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Da radę jeszcze zarezerwować miejsce? Chciałbym załoić ale nie jestem pewien na 100%, że będę mógł dotrzeć... Jeżeli mówimy o niedzieli, bo sobota odpada z całą stanowczością...
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.