No panowie co jest! Ja wyczekuje na ciąg dalszy a i Jankosiowi pewnie smutno że tak go spławiacie i olaliście
że co? że niby my? że olaliście ? nigdy w życiu . mnie się sesja bardzo podoba, a postać którą wymyśliłem mam zamiar zagrać na żywo, bo mnie się podoba (nie wiem jak Wam )
Tak ja tak twierdzę i nawet mogę to udowodnić w dość szybkim tempie...
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Chciałbym spróbować powrócić do prowadzenia przez forum.
Najpierw pytanie do grających w "Po drugiej stronie lustra" czy są zainteresowani grą nadal?
Chcę wprowadzić też nową zasadę. Jeśli któryś z graczy nie będzie odpisywał przez dobę ja będę prowadził jego postać.
Mogę ewentualnie przyjąć jednego gracza.
Start 1 września.
Może któryś z MG poprowadziłby coś jeszcze?Kraszanie ostatnio się w Dalmacji oferowałeś.Ślimaku?Książe?Sąsiedzie?Drwicielu?
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.