Wesoła drużyna Buma :)
Re: Wesoła drużyna Buma :)
Mamy elementarną wiedzę na temat Earthdawna, a niektórzy nawet nie . Ale to żaden problem.
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów"
Bhagawadgita/ J. Robert Oppenheimer
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami jutro o 19?
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Jeżeli chodzi o mnie to tak!
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów"
gram
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Ja jak mówiłam gram, ale będę po 19, przyjadę od razu z pracy, wezmę sobie kartę, ale to i tak oznacza jakaś 19.30 zanim się zbiorę i doklekoczę rowerem:)
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
Jeszcze nie wiem, dam znć jutro.
"Ludzie nigdy z takim przekonaniem i z taką radością nie angażują się w czynienie zła jak wówczas, gdy czynią to z pobudek religijnych".
-Blaise Pascal
-Blaise Pascal
Jutro odpadam- zakończenie COMENIUSA...
,,W kościele szukałam Boga, a znalazłam świra politycznego agitującego z ambony."
Bananka, nie grasz?! No co Ty?!
Haha, bardzo śmieszne .
Po przeczytaniu waszych wcześniejszych postów zastanawiam się czy w ogóle do bumowni wrócić
Po przeczytaniu waszych wcześniejszych postów zastanawiam się czy w ogóle do bumowni wrócić
,,W kościele szukałam Boga, a znalazłam świra politycznego agitującego z ambony."
No zagram... i kurde znowu Hiszpani na Euro nie zobacze
"Ludzie nigdy z takim przekonaniem i z taką radością nie angażują się w czynienie zła jak wówczas, gdy czynią to z pobudek religijnych".
-Blaise Pascal
-Blaise Pascal