Apartament 7
Re: Apartament 7
Prawdopodobnie 17
"Ludzie nigdy z takim przekonaniem i z taką radością nie angażują się w czynienie zła jak wówczas, gdy czynią to z pobudek religijnych".
-Blaise Pascal
-Blaise Pascal
Ja się nie wyrobię na 17. 18:00, najwcześniej bo i tak mogę się spóźnić.
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
17 Tęcza dołączy najwyżej.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Zryliście mi mózg zboczeńcy...
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Kanalia, prostak, idiota, narcyz, szelma, o niziołkach nawet nie wspominając - jeśli to jest elita Imperium, to miej nas Mannanie w opiece!
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Jeszcze RPG nie zginęło póki Apartament żyje.
Chyba najlepsza sesja w burzliwej historii Apartamentu 7, wspaniały debiut Rijela w tej drużynie.
Przez pół sesji siedział cicho i coś notował.
Wydawać się mogło ,że nie wczuł się w sesję, w rzeczywistości pilnie obserwował i w pewnym momencie odczytał psychiatryczną diagnozę każdego z członków drużyny. To było genialne! Mam nadzieję ,że Rijel to opublikuje!!!
Chyba najlepsza sesja w burzliwej historii Apartamentu 7, wspaniały debiut Rijela w tej drużynie.
Przez pół sesji siedział cicho i coś notował.
Wydawać się mogło ,że nie wczuł się w sesję, w rzeczywistości pilnie obserwował i w pewnym momencie odczytał psychiatryczną diagnozę każdego z członków drużyny. To było genialne! Mam nadzieję ,że Rijel to opublikuje!!!
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Jeżeli kanalia lub szelma to o mnie to pozywam cię do sądu koleżeńskiego.Sąsiad pisze:Kanalia, prostak, idiota, narcyz, szelma, o niziołkach nawet nie wspominając - jeśli to jest elita Imperium, to miej nas Mannanie w opiece!
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
dał Ryj radę. Bardzo mu nie ufam. Wmawia mi, że nazywam się ArazorJankoś pisze:wspaniały debiut Rijela w tej drużynie.
Za ten eufemizm?! To ja powinienem cię pozwać, za szkody moralne i społeczneŚlimak pisze:Jeżeli kanalia lub szelma to o mnie to pozywam cię do sądu koleżeńskiego.
P.S. Kanalia, tak by the way
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".
Zaufanie do lekarza to podstawa! Będę je mozolnie odbudowywał... Cedrem, cedrem!
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Co powiecie na najbliższą niedzielę bądź następną czyli 2 październik?
A żeby Was pokręciło, a żeby Wam orzeszki spuchli !!!