Drodzy wybawiciele wiosek od hordy smoków, oraz amatorko darmowych noclegów!
Dziękuję Wam za sesję, było genialnie
Od razu zapytam się, kiedy gramy kontynuację? Czy ten tydzień jeszcze wchodzi w rachubę?
Patolog Squad, czyli Polowanie na smoka.
Patolog Squad, czyli Polowanie na smoka.
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów"
Bhagawadgita/ J. Robert Oppenheimer
Re: Patolog Squad, czyli Polowanie na smoka.
Ja jestem na tak i powiem że dzień w tej kwestii mi obojętny - przybędę nawet po pracy Dla takich sesji warto grać!
P.S. Następnym razem jednak zapłacę za nocleg bo więcej brodatych kurdupli nie zniese
P.S. Następnym razem jednak zapłacę za nocleg bo więcej brodatych kurdupli nie zniese
"Człowiek wykorzystuje 10% mózgu - resztę przeznaczam na alkoholizm!" J. Wędrowycz
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Ja też dziękuję:) Dokładnie pięć razy popłakałem się ze śmiechu. Kwiaciarnia była taka ,że boję się żeby Dżudżu i Mati nie zbankrutowali:)
Ja mógłbym zagrać tylko w sobotę albo niedzielę.
Ja mógłbym zagrać tylko w sobotę albo niedzielę.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
W takim razie ustalcie termin a ja sie pisze (może lepiej w sobotę to się dodatkowo "wzmocnimy" ?)
"Człowiek wykorzystuje 10% mózgu - resztę przeznaczam na alkoholizm!" J. Wędrowycz
Ja dam znać jutro ,jeśli nie będę miał turystyki to gram.
Wszystko fajnie, tylko akurat mi najmniej pasuje sobota i niedziela. Kwestie logistyczne. W niedzielę w ogóle nie mogę, bo w poniedziałek jadę do Łodzi z całym majdankiem i muszę być, żeby się dobrze spakować i wszystko zabrać. W sobotę natomiast głównym problemem jest przyjazd na RPGową i powrót. Nie mogę rano, bo mam robotę, a po południu autobusy ode mnie już nie kursują.
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów"