Z tajnego kalendarza...
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Re: Z tajnego kalendarza...
12 lat temu to ja mialem 15 lat! Zapewne byłem głupi jak gimnazjalista
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Wypraszam sobie tego Gimnazjalistę Może górnolotny nie jestem, ale żeby od razu głupi...Ślimak pisze:12 lat temu to ja mialem 15 lat! Zapewne byłem głupi jak gimnazjalista
- Ślimak
- Kontakt:
Kalkulacja byla taka: TGBN już wylazło z gmnazujm dość dawno więc chyba nie mamy nikogo młodszego więc, nikt się nie obrazi... oż!Drwiciel pisze:Wypraszam sobie tego Gimnazjalistę Może górnolotny nie jestem, ale żeby od razu głupi...Ślimak pisze:12 lat temu to ja mialem 15 lat! Zapewne byłem głupi jak gimnazjalista
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
- Przemas
- Polucja drwala
A ja to co ?? Mam 15 lat i co odrazu mam byc głupi ?.
Uff 12 kupa czasu. Tylko tak dalej.
Niemiec Moskal Nie Osiędzie,
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.
- Ślimak
- Kontakt:
Ja tam byłem głupi w tym wieku i mierzę każdego swoją miarką, ale:Przemas pisze:A ja to co ?? Mam 15 lat i co odrazu mam byc głupi ?.
Nie ma się co oburzać to był jeno żart.
Nie róbmy offtopica.
To po co ja się tu logowałemŚlimak pisze: Nie róbmy offtopica.
- Ślimak
- Kontakt:
Ślimak tym sposobem próbuje nam pokazać że zależy mu na tym forum a tak które to już jest
to co, już nie będziesz nigdy prowadził czy jak?Prince of Darkness pisze:Cóż kończy się pewien okres…
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".
Naprawdę smutna to wieść, że tak dobry Mistrz Gry robi sobie wakacje od prowadzenia. Chwile spędzone na tych sesjach pamiętam do dzisiaj (choć to wiele lat już minęło). Żal… mam tylko nadzieje, że nie jest to „zapaść długodystansowa” wszak plany zrealizowania sesji multimistrzowej nie były takie odległe. Mam rozumieć, że to KONIEC?
Aby nie było niedomówień napisałem ten post bo wielka pustka w moim sercu zapanowała.
Aby nie było niedomówień napisałem ten post bo wielka pustka w moim sercu zapanowała.